• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pamuk Prenses Ve Yedi Çeyizler :)

Selam tatlım,

Herbiri birbirinden güzel çeyizinin güle güle kullan:34:

Sana bişey sorcam Braun saç kurutma makinende dalgalı yapmak için bi aparat var mı?? benimde ihtiyacım varda internetten bakıyorum fiyatları daha uygun diye braunada baktım ama bulamadım hep tek uçlu almışken o aparatıda olsun istiyorum :44: sen internetten mi aldın yoksa magzadan mı?:26:

Canım saol teşekkür ederim :16:
ben teknosadan aldım saç k. mak. ancak hiç incelemedim tatlım ya dalgalı yaparmı falan diye :26:

ama ama çok güzeller pop corn kaselerimiz aynı güle güle kullan pizza tabaklarından bende aradım migrosta bulamadım sanal markettinmi alsam aceba en sonda arkadaşım makarna tabakları almış çok değişik şeler var canım çok

canım ya bayıldım ben bayıldım migrosa.. hiç incelememiştim neler var diye popcorn kaselerini almak için gittim aman Allah ım dedim cennete düştüm herhalde :52: o kadar güzel şeyler var kiiiiiii :16:

canım ya bayıldım ben bayıldım migrosa.. hiç incelememiştim neler var diye popcorn kaselerini almak için gittim aman Allah ım dedim cennete düştüm herhalde :52: o kadar güzel şeyler var kiiiiiii :16:

kuzum çok çok güzel herşey bende bayılıyorum bence gitmelisin hep :))))pop corn kaselerini kullanmak için sabırsılanıyorummmmmm

Back
X