paloma Meme Estetigi Amelyati

cok sukur iyiler canim meme ucu sizilarimda geciyor yavas yavas.bu pazartesi normal sutyene geciyorummm sen nasilsin canim senin cicisler nasillar
Benimkilerde iyi cnm benim azcık kaldı uyuşuk ve sertler biraz.Çoğu gitti azı kaldı hala sırt üstü yatıyorum yan yatmaya alıştırıyorum biraz.

selam kizlar uzun bir aradan sonra burdayim yine nasilsiniz bakalim memisler ne durumda.benim cicislerim baya yumusadilar henuz 2 ay 1 hafta oldu ameliyat olali ama cok guzeller yazin tadini cikariyorum catalli catalli geziyorum artik.cok mutluyum yaaa her zamanki gibi umarim isteyen herkes kavusur diyorum ve hepinizi cokk opuyorum

Foto bekliyoruz Fotooooo.....

senden kurtulus yok canım bılıyorum :) 1 2 gune eklıcem bakalım.. senın fotolar ılac gıbı gelmıstı sımdı bızımkılerden de fıkır alsınlar degıl mı :)

Hadi bakalım degişimi görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz Öyle tabiki foto görmek bu ameliyatı olmak isteyenler için inanılmaz yardımcı oluyor.Ameliyat olanlar içinde zamanla ne kadar degiştigini göz önüne sunuyor

evet canım aynen dedığın gıbı bız o zamanları atlattık ama unutmus degılız tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…