iremsusanli =) Kayıtlı Üye 1 Şubat 2011 312 1 19 Ocak 2012 Konu Sahibi iremsusanli #1 Kızlar bu sabun mükemmel bi şey yağlı ciltlere çok iyi geliyor bi haftadır kullanıyorum ve sivilcelerim azaldı, cildim pürüzsüzleşti tavsiye ederim.
Kızlar bu sabun mükemmel bi şey yağlı ciltlere çok iyi geliyor bi haftadır kullanıyorum ve sivilcelerim azaldı, cildim pürüzsüzleşti tavsiye ederim.
karbeyaz Guru Kayıtlı Üye 20 Şubat 2010 1.178 106 21 Ocak 2012 Konu Sahibi iremsusanli #2 iremsusanli .!.: Kızlar bu sabun mükemmel bi şey yağlı ciltlere çok iyi geliyor bi haftadır kullanıyorum ve sivilcelerim azaldı, cildim pürüzsüzleşti tavsiye ederim. Eki Görüntüle 330123 Genişletmek için tıkla... bnm sırtım çok yaglı bunu öneriyor musun cnm
iremsusanli .!.: Kızlar bu sabun mükemmel bi şey yağlı ciltlere çok iyi geliyor bi haftadır kullanıyorum ve sivilcelerim azaldı, cildim pürüzsüzleşti tavsiye ederim. Eki Görüntüle 330123 Genişletmek için tıkla... bnm sırtım çok yaglı bunu öneriyor musun cnm
iremsusanli =) Kayıtlı Üye 1 Şubat 2011 312 1 23 Ocak 2012 Konu Sahibi iremsusanli #3 yağlıysa iyi gelecektir kesinlikle öneriyorum :)