Cilt Bakımı Ürünleri Palliativ Pişik Kremi Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Dermadewa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
183
0
Merhaba

15 adet KK Pro kart sahibi, üyemiz ile bu ürünü test edeceğiz.

Üyelerimiz Palliativ Pişik Kremi sayfasında yer alan kullanım şekline göre ürünü kullanıp sonuçlarını olumlu veya olumsuz olarak bu sayfada paylaşacaktır.

Merhaba
Deneme grupları sadece KK Pro üyeler arasından seçilmektedir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

bence pro üyelerden değilde bebğinde pişik olan annelerden yardım almalısınız bu konuda,pişiğinin olmasını mı bekliycez sonuçları görmek için:44:bence yanlış seçim olmuş,heleki bu konu benim ki gibi bebeği çok pişik olan anneleri yakından ilgilendirirken:KK50: oğlum şu an pişik,hastalığından dolayı sanırım,denemediğim krem,pudra,yağ kalmadı,halen geçmedi,ama kararınızda ısrar ederseniz saygı duyarım tabi:KK71:

merhaba nasıl pro kart sahibi oluyoruz acaba? ben ürünleri denemek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar...
Açıkçası elimdeki pişik kremi şu ana kadar bana hiçbir sorun yaşatmadı. yaratsaydı düşünürdüm. gerçi yaz da geliyor, bebişlerimiz için ihtiyaç olabilir mi acaba?

merhaba nasıl pro kart sahibi oluyoruz acaba? ben ürünleri denemek isterim.
KK Pro kart sahip olabilmenin 3 yöntemi var

1. http://www.kadinlarkulubu.com/misc.php?do=form&fid=1 adresinden başvuru yapabilirsiniz.

2. http://www.kadinlarkulubu.com/dermad...panyalari.html (Dermadewa Kampanyaları) buradan ilgili kampanyadan yararlanabilirsiniz.

3. olarak ise http://www.kadinlarkulubu.com/camasir-sepeti-f1120/ buradan bir ürün alarak hem deneme grubuna katılabilir hemde kartı ücretsiz edinebilirsiniz.

bence pro üyelerden değilde bebğinde pişik olan annelerden yardım almalısınız bu konuda,pişiğinin olmasını mı bekliycez sonuçları görmek için:44:bence yanlış seçim olmuş,heleki bu konu benim ki gibi bebeği çok pişik olan anneleri yakından ilgilendirirken:KK50: oğlum şu an pişik,hastalığından dolayı sanırım,denemediğim krem,pudra,yağ kalmadı,halen geçmedi,ama kararınızda ısrar ederseniz saygı duyarım tabi:KK71:

Merhaba,
Deneme gruplarını sadece kk'daki pro üyeler için öngördük. Fakat isterseniz www.e-dermadewa.com sitemizden sipariş verebilirsiniz veya direkt bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba,
Deneme gruplarını sadece kk'daki pro üyeler için öngördük. Fakat isterseniz www.e-dermadewa.com sitemizden sipariş verebilirsiniz veya direkt bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Teşekkürler
pişiğe kesin çare olacağını bilsem hemen şu an sipariş verir alırım,kızımda çok inatçı pişikler vardı,1 ay ve üzeri geçmeyen,ihtisas yaptım sayelerinde pişik üzerine,oğlumun ki de öyle oldu sağolsunlar,iyi gelip gelmeyeceğini bilmediğim bir ürüne para verip almak istemem açıkçası, çok anneyle görüştüm bize şu iyi geldi 2 günde geçti dedikleri ürünler bize fayda etmedi,denediklerimi şuraya yazsam destan olur sanırım,neyse ilginiz için teşekkürler yine de.

Ben denemenizi tavsiye ederim, eğer pişik'ten bu derece muzdarip iseniz. Ki Dermadewa'nın iddiası Palliativ'den 2 hafta içerisinde memnun kalmazsanız ürün bedelini iade ediyor!

Palliativ Pişik kremi gönderilen kişiler:

bursasu
yaGmurluk

Bebeğinde pişik olan KK-Pro üyelere test amaçlı daha ürün gönderilebilir!!!

kremim bugün geldi teşekkür ederim ilk denememizi yaptık
kremle ilgili ilk düşüncem diğer pişik kremleri gibi zor sürülen kalın bir yapısı yok kolayca sürebildim kullandıkça neler olup bittiğini paylaşacağım:)

Ürünün ulasmasi sevindirici.
Lütfen bundan sonra ürün hakkinda görüslerinizi bekliyoruz...

X