Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Palio 1.6 hl arac kullanan var mi kizlar? Memnun musunuz ve yakit durumu nasil fazla yakan bir arac mi? (Telefondan ilk konu açma deneyimim insallah olmustur. )
Palio 1.6 hl arac kullanan var mi kizlar? Memnun musunuz ve yakit durumu nasil fazla yakan bir arac mi? (Telefondan ilk konu açma deneyimim insallah olmustur. )
yazını yerini görüyorum geç kalmamışımdır umarım :)
benim ilk aracım palio 1.6 multijetti lpg li. Sana şunu söyleyeyim benim acemiliğim bu arabada çıktı çok hakı vardır üstümde :)) parçası ucuz bi araba olduğu için ufak tefek çarpmalarda ciddi hasarlara yol açmıyo vede şunu söyleyim çokk sağlam bi araba kolay kolay çizilmiyo bile. Lpg li olduğu için çokda az yakıyodu. Hani derler ya az yakıyo çok kaçıyo diye o cinsten. Almışsan yada alacaksan güle güle kullan. Amaa acemiysen al deneyimli bi şoförsen daha konforlu bi araç alabilirsin
bencede şoförlük durumun iyiyse biraz daha konforlu ve az yakan araç tercih edebilirsin.. renault serileri çok az yakıyor kullanımıda rahat ..tavsiye ederim