• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palettenin bronz kahvesi nasıl kızlar??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
boyamadan önce sizlere danışmak isterim,,boyuyanlar nasıl memnunmusunuz,tam bronz havası veriyor mu saçlarınıza??

saçlarımı geçen sene ilk defa bu renge boyadım doğal saçımın üstüne yani saçlarım baya bi uzun belime kadar evde boyadım kuoföre gittim fön çektirmek için çok beğendi oradakiler çok hoş duruyo ama zamanla akınca hafif kızılımsı bi hava veriyo

yaw su rengin fotosunu koyarmısınz rica etsem :D

b389833kc4b1sasarc4b1sa.jpg

carrieunderwoodsarisacm.jpg

006poe.jpg

003piq.jpg

elishacuthbertpicture1.jpg

imagescalptqib.jpg

jessicasimpsonlonghairs.jpg

kelliepicklersarisacmod.jpg

resizemedium.jpg

sacrengi.jpg

sac3vv5.jpg

sengözlerimebaksanab

arkadsım saol cok güzel sarı saclrı paylaşmışsın da yanlış konuda paylaşmışsın...

kızlar yorumlarınız için teşekkürler,,bakalım bende nasıl duracak ben buğday tenliyim,tabi malum deniz falan derken baya bi bronz oldu tenim,,saçlarım sarı,,bal köpüğü gibi bişi tabi dipler hariç umarım bu renk üzerine bronz kahve uymlu olur

Boyayanlar eklese keşke...Kızıllık meselesi kafamı karıştırdı benim... Bende bu rengi istiyorum ama kızıllıga tahmmülüm yok.

ben o boyayı daha önce kullanmıştım güzel durduğunu söylemişlerdi ama asıl önemli konu.. bu boyayı boyamadan önce senin kendi zemininde doğal sacının mı olduğu yoksa işlem görmüş bir saçın olduğu çok önemlidir

bende aldım bu rengi.ama acaba önce açıcıyla açsam mı.renk daha mı iyi oturur.şu anki saçımda kestanenin akmış hali mevcut.biraz kızılımsı.acil cvp bekliyorum.

mrb. bende boyamıştım geçen sene bronz kahveye. ilk boyadığımda çok güzeldi. hatta çevremdeki herkes sürekli sorup duruyodu ne renk bu hangi marka filan die. Ama 1-1.5 ay sonra baya aktı rengi açıldı . şimdi bende kararsızım tekrar bu renge dönsem mi die çünkü tekrar tekara boyamak gerekicek aktıkça.:uhm:

merhaba ben de 1 hafta önce boyadım bronz kahveye.palette deluxe braonz kahve.normal palette bronz kahve değil yani.ilk önce çok güzel oldu.süper bir renk.ama saçın altında açık renk olduğu için malum güneş falan.2.yıkamada aktı.kalmadı saçımda.üstelik beyazları da kapatmadı.pek tavsiye etmiyorum ama yine de sen bilirsin.belki sende aynı etkiyi göstermez.

benım hayatımdakı ılk sac boyam bronz kahveydı pek bırsey anlamadım hemen ardından fındık kabuguna dondum cok memnundum

Back