kızlar size bişey danışmak istiyorum... saçlarımı 1 ay önce siyahtan palette açıcıyla açıp palette büyülü kızıla boyadım ancak biraz koyu durdu... saçlarımın uçlarında siyah daha az açıldığı için koyuluk biraz daha belirgin... şimdi palette şarap kızılına boyamak istiyorum ama acaba tutar mı?
bence yoğun kızıl gibi daha açık bir renk dene ve saçında yıpranma yoksa koyu yerlere %12'lik oksidanla hazırlanmış boya açık yerlere de %9luk oksidanla hazırlanmış boya sür.
hatta kızılda lorealin majirouge serisini kesinlikle tavsiye ederim:)
saçlarımda yıpranma yok ancak farklı volumlerde boyaya bileceğim kadar net bir ayrım yok..aralarda ve özellikle uçlara doğru koyuluk var... daha canlı bir kızıl elde etmek için hangi renk kızılı kullanmalıyım? saçlarım 1 ay önce palette büyülü kızıl ile boyandı biraz aktı...
kızlar daha önce siyahtan açtığım saçlarımı daha canlı bir kızıl istiyorum.. tekrara açıcı kullanmadan hangi rengi kullanırsam daha parlak ve net bi kızıl olur ve 2-3 boyamada koyu renkleri de açabilir...?
hmm o zaman loreal majirouge yoğun kızı (660 numara) ve %9 luk oksidan kullan ve uçlardan başla.
canlı bir kızıl olacaktır ve bu seri diğer boyalara göre çok çok daha fazla dayanıyor. kızılken hep bunu kullanırdım.
ışıktan kaynaklı sağdaki dada koyu görünüyor ama aslında koyuluk uç kısımlara doğru, o da siyahtan açtığım için kaldı... şimdi daha yoğun bi kızıl istiyorum büyülü kızıl koyu durdu ve tam olarak koyu renklerde kontrastı sağlayamadı. bu rengin üzerine hangi kızılı boyarsam hem daha yoğun olur hem de 2-3 boyama ardından aradaki koyu renk farklılıklarını örter...?
Eki Görüntüle 632207
Eki Görüntüle 632208
[/QUOTE]
saçlarımın uçları koyu diplere göre... bunun üzerine koleston aşk alevi 66/46 boyamayı düşünüyorum...1 ay önce siyahtan açmıştım sizce tekrar açmadan koleston tutar mı?