Saç Rengi ve Saç Boyama palette renk açıcı kullandım

kızlar bnde sacımı actım ama koleston yogun acıcı ıle we sacım daha onceden orealle actrmıstım sonra kahwe gıbı bırsey oldu hıc yakısmadı ama ben ardından yıne koleston 3.0 koyu kahweye boyadım zamnla o da aktı sacım acıldı dıye dusundum we bnde sarı yaptırmak ıcın cıldırıyorum..gıttıgım kuaforlerde ıyılık tımsalı cıktı yanasmadılar sacınz yıpranmıs ws ws..bnde bugun koleston acıcı ıle actım ama bu kez de kırmızı oldum ustlere surmedım acılmaz dıye ama acıldı bıraz daha bekleyım derken de sacım kırmızı oldu keske beklemeseydım o kadar sımdı bu sactan sarıya dönülebilir mi bunu ogrenmek ıstıyorum kızlar ayrıca donülürse ne zamn sonra sarı yapabılırm sımdıden tsk ettım :2:

cnm bn frketmedm ama plette ile açtıktan sonra bakır kızıl gibi bişi olmştu bnm... karamel istiyosan once aç baktn istedgn renk olmadı karamel boyarsn

cevabın için sağol canım kaç numarayla açtın.ben de cesaret edemiyorum turunculuk falan olur diye zaten açarsam üstüne tekrar boyarım

cevabın için sağol canım kaç numarayla açtın.ben de cesaret edemiyorum turunculuk falan olur diye zaten açarsam üstüne tekrar boyarım

palette yogun renk acıcı ıle actm cnm 4 6 tona kdr acan acısıyla turunculk illaki olur ama sen karamel istiyorsn ztn oda turuncmsu bısı yani .. açtıktan sora koyu karamel fln boya bence guzel olur kapar yani

saçın tamamen kıpkırmızımı? küllü renklerle boyayark biraz kızıllık almalısn once ondn sorada aşama aşama sarıya gçilir hemen olmuyor evde ya

bence sonuncudan bir önceki eklediğin resimdeki sarı çok güzel ve doğal durmuş ama en son nevacolor güzel olmamış o bi öncekine devam etsen aynı tona dönermi acaba yani palette küllü açık sarıydı galiba o yanlış hatırlamıyorsam

evet tatlm nevacolordan bende çok memnn kalmadm ztn ama yinede fena dgl kullanılablr .. resmdekinden dha guzel bu arada :)

cnm ya benım de sacım boyle oldu 2 kere actm sacımı sımdı tekrar acmak ıstyrm turunculuk gıtsın dıye=( sımdı 3.kez acsam sarı olur mu? yardım edersn sewınrm cnm sımdıden tsk ederm

cnm suan sacının rengı nasıl merak ettım benmkı turuncu oldu ıse gıderken bere takıyrm napcam yardım edersen sewnrm..online oldugun ıcın yazıyrm kımse cewap yazmıyo umarım sen yazarsn:)sımdıden tsk cnm..

cnm ya benım de sacım boyle oldu 2 kere actm sacımı sımdı tekrar acmak ıstyrm turunculuk gıtsın dıye=( sımdı 3.kez acsam sarı olur mu? yardım edersn sewınrm cnm sımdıden tsk ederm

3. kez açarsan daha açık ton olur tbiki ama yine turunculuklr gitmez oyuzden küllü açık sarı kullnırsn bikç kullanımla turunculklr gider cnm

merhaba kızlar, benim saçım hep kahverengi tonlarında boyalarla boyalıydı fakat 2 hafta önce kestane boyadım ve koyu oldu şuan memnun değilim. ben saçımı evde açmak istiyorum palet yada koleston açıcı ile. açıcı alıp onunla yarım saat kadar tutsam açsam ve çıkan renge göre istedigim tonlarda boya ile boyasam olur dimi? herhangi bir yanma fln olmaz dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…