Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şmdi boyadm loreal küllü sarıyla turunculuklar azalsada tonu koyulastırdı.. keşke 10.1 le boyasaydm belkı daha acık olurdu ..merak eden arkdslr ıcın resmımı eklıyorm
cnm bn sna ilk bşlarda açıcı kullan demıstm acıcı artı boyayla bunu hemen elde edeblrsn ama sacını açmadan boyalarla 3 5 i bulur yanı sure uzar ... sen blrsn ama brzda o resmde koyu ckms okdr koyu dgldi
arkadaşlar ilk resimdeki saçlarımdan palette yoğn renk açıcı kulladntıktan soraki saçlarımı elde ettm bikaç ton açtı öyle çok fazla turunculuk yapmadı kahve karamel arası karısm gibi oldu resmde biraz dha turuncu duruyr..
bende sac rengımı boyle istiyorum ama sacım koyu oldugu ıcın acmak gerekiyo.bir defa yandı o yuzden acmk ıstemıorm.senn yaptıgın acıcı zarar verdi mi anlatabılır mısın ?*
ah o istediğin renklerin daha beyaza dönük olanını istiyorum ben de. palette açıcı gayet iyi açmış senin saçını ben de boyadım 10 dakika sonra yıkayacağım ama sadece diplerini açtı turuncuya kadar. altta tarçın bakır vardı renkte gram oynama olmadı gibi duruyor. bu yoğun renk açıcılar zaten oryalin etkisi hafifleştirilmişi gibi bir şey sanırım. o içinden çıkan renk açıcı pudra toz oryal zaten. bakalım 10 dakika sonra ne halde olacak saçım. :2:
peki palette açıcı yapıpda öylemi boyıyayım küllü kumrala yoksa direk mi boya yapayım sizce hangisi daha iyi olur ??