• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette renk açıcı kullandım

güzel duruyor bence. zaten açıcıyla elde edilen renk bir nevi zemin oluyor tek başına kullanılabilecek bi renk değil. üstüne istediğin renge boyanması gerek.
bişey sorucam kutu içinden ne çıktı palettenin toz açıcı varmı????

tşk ederim cevabın için.

sen 2 kere mi kullandın şimdi bu açıcıyı?? baya açılmış rengi saçlarının.

bende kolestonla açmıştım ama ben naptım o kadar uğraşıp açtığım saçlarımı bu 7 ve 6.5 ile karıştırıp boyadım bide baktım kopkoyu olmuş ooff şimdi yine açmak istiyorum.

evet cnm 2 kere açtım ama 3 hafta arayla ...bu arada bi kez daha açıcam şuan koyu küllü sarı gibi resmde daha koyu cıkmış.. sanırım son açmayla istedgm açıklıga getırırm :)

boyalı saçı açtım demişsin peki diplerin? yani fark olmadı mı diplerinde bantlaşma yapmadımı renk

diplerim daha bi sarı farklılık var tabi ama ben boyamaya uçlardan başlamştm çok frk olusmasın dıye suanda gayet memnunm kuofre gtsem boyle bı sonc elde edemezdm..

arkdslar bgn koleston renk açıcı kullandm ve çok fzla bi açma olmadı paletteye göre.. sorasında turunculuk gıtsın dıye elımdeki ki boyalardan garnier küllü açık kumral we palette papatya sarısını karstırark kullandm ama hala turunculuklar var .. yarında palette açık küllü sarıyı kullanmak istiyorm umarm işe yarar;) resmimide paylaşmk istiyormm;;));;)

Eklentiler

• $Image71.jpg
    $Image71.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 304
palette küllüyle boyama işlemim bitti işte resmim ! :) turunculuklr hafif gitti ama daha bikaç kere boyamam gerek ki kutudaki rengi alsın

Eklentiler

• $Image72.jpg
    $Image72.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 350
  • $imagesCA939VQY.jpg
    $imagesCA939VQY.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 183
palette küllüyle boyama işlemim bitti işte resmim ! :) turunculuklr hafif gitti ama daha bikaç kere boyamam gerek ki kutudaki rengi alsın

tatlım süpersin yaa Siyah saçlıyım gaza geldim ben de açmak istiyorum of:1:

helal olsun valla saçın süper olmuşş ben de kahveye boyalı saçlarımı açma cesareti bulamadım sanki senin saçını gördükten sonra cesaret geldi gibi:26:palette kollestona göre daha iyi açıyor herhalde yıpranma felan oldumu kopma vs..çok korkuyorm saçımın uzunluğu senin kadar 1 kutu açıcı yeterli oluyormu?açıcıyı ne kadar beklettin canımm saçında:31:

canım benm normalde kendı rengı kullu kumral gbi ben bu saçı bşlrda sarı boyalarla açmıştım ama öyle çok degl soralarda ndn koyulttysam palette altın kahvelerle koyulttum soralarda tekrr açıcıydı sarı boyaydı derken bı ton ıslem oldu sacımda tabı bunlar 1 hafta 15 gun yada 1 ay aralarla oldu .. 3 kere açıcı uygulamıs oldum 2 si palette 1 ide koleston .. koleston dan memnun klmadım hem dha cok yıpratıo hemde dha az acıo gıbı geldı .. en azından bnm sacıma boyle oldu .. paletteyı 45 dk tuttum.. kesnlkle 45 dk tutmalısn cunku son 5 dkda bıle acıldıgnı frk edersn.. oyle çok bi yıpranma olmadı .. şuan için durum boyle ..işşte bnm saç boyama seruvenm..umarm yardmcı olmusumdr..

bu arada 1 kutu açıcı tam olarak yetti diyemem saçlarım seyrek ve ince telli olmasına ragmen .. yani artık yettirmeye çalştm ama güzelce olsun diyosan 2 kuyu al bence saçının her kısmına yaparsn esıt bı sklde dha cok açar bn ısrarla tek kutu alıyorm o an ıcın yeter deyp ama hep zor yetırıyorm.. karar senin..

bgn 2 kutu nevacolor 11.1 numara cok acık kullu platin aldım ama sonuc ıstedgm gıbı olmadııı resmdekı kdr turncu dgl ama yınede ıstedm dgl suankı halının resmı asagıdaa

arkadaslar ıstedgım tonlarda bunlar lutfen yrdımcı olabılck arkdslr fıkrı olan arkdslr paylassnlr onerılerını:////:)

Eklentiler

• $hhhhhhhhh.jpg
    $hhhhhhhhh.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 108
  • $imagesCA48JC17.jpg
    $imagesCA48JC17.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 107
  • $sac3.jpg
    $sac3.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 125
  • $imagesCA939VQY.jpg
    $imagesCA939VQY.jpg