bence bir kuaföre git ki saçların yıpranmasın şekerim. ben öyle yaptım saçlarım kötü durumdaydı, bir de üstüne mahalle kuaförüne gittim güzel bir yere benziyordu. saçlarım iğrenç oldu kocam yanıma yaklaşamdı yazık :)
sonra istanbul'da güzel bir kuaför buldum üsküdar'da ama şu anda iyiyim kanka da olduk indirim falan yapıyo.
her zaman profesyonellere güvenirim ben valla.
ama çok pahalı tatlım hemde istedgm rengi yapabilecgi ne malum...
Ben dün palette renk açıcı kullandım. Daha önce yaptığım saçla boyalar yüzünden saçlarımın ucu siyaha dönmüştü ve renk almıyordu. Palette Bronz Kavhe olan saçıma uyguladım. Saçları bakır kızı gibi birrenk oldu ve üzerine yine bronz kahve uyguladım. Uçlardaki koyu görüntüden kurtuldum nihayet. Hiçn yıpranma olmadı en zaından şimdilik..Kuaföre gitsemde aynı mavi toz ile açıyor yazın böyle bir işlem için 100 küsür TL vermiştim.
Şimdi saçlarım bronz kahvenin biraz daha açığı.. 2 hafta kadar sonra yeniden boyayacağım ki tutsun. Tecrübeyle sabittir ki Palettenin hiçbir ürünü saça zarar vermiyor. En azından benimkine:)
:) haklısın tatlım :) bak bnm saç seruvenıme palette açıcı olmasa napardmmm
ben de cumartesi palette renk açıcı yaptım canım..ve çok güzel oldu..saçlarım bronz kahve üzerine koyu kahve boyalıydı...ve siyah gibibir şeydi..açılınca bakır karamel gibi oldu..
şu anda kumralboya aldım ve başımda bekliyorum.
palette açıcısı yıpranma yapmıyor,ben daha önce de kullanmıştım bir kaç kez..
kuaförün yaptığından çok daha güzel,ucuz ve de istediğim gibi oldu ..hem de mimimum yıpranma ile..
sen de saçlarını güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?