Saç Rengi ve Saç Boyama palette renk açıcı kullandım

ama çok pahalı tatlım hemde istedgm rengi yapabilecgi ne malum...

ama çok pahalı tatlım hemde istedgm rengi yapabilecgi ne malum...

ama canım saç boyasına 15 lira vericeksin atıyorum ama 5 kere boyaman gerekecek ya da daha fazla. sonra saçların çok bozulmuş olacak ve bir sürü paran gitmiş olacak.

haklısın pahalı ben röfle yaptırmıştım 4-5 ay önce 200 lira falan tutmuştu kesimdi şampuanıydı maskesiydi derken daha da artmıştı ama çok napiim :) gerçi şu anda yine değiştirmeye çalışıyorum rengi.

yine de sen daha iyi bilirsin canım. ama saç bu güzelliğin en önemli unsuru bence çünkü bizi ilk gören saçımızla görüyor.

Ben dün palette renk açıcı kullandım. Daha önce yaptığım saçla boyalar yüzünden saçlarımın ucu siyaha dönmüştü ve renk almıyordu. Palette Bronz Kavhe olan saçıma uyguladım. Saçları bakır kızı gibi birrenk oldu ve üzerine yine bronz kahve uyguladım. Uçlardaki koyu görüntüden kurtuldum nihayet. Hiçn yıpranma olmadı en zaından şimdilik..Kuaföre gitsemde aynı mavi toz ile açıyor yazın böyle bir işlem için 100 küsür TL vermiştim.

Şimdi saçlarım bronz kahvenin biraz daha açığı.. 2 hafta kadar sonra yeniden boyayacağım ki tutsun. Tecrübeyle sabittir ki Palettenin hiçbir ürünü saça zarar vermiyor. En azından benimkine:)

kuaförlere güvenmiyorum açıkçası , istediğin rengi hiçbir zaman yapamıyorlar ve genelde suçu sizin mevcut saç renginize atıp bu renkten o istediğin renge dönülmez vesaire diyorlar. yıllardır kendi saçlarımı kendim boyuyorum, oryalimi kendim hazırlıyorum ve aklınıza gelebilecek her türlü rengi kendi başıma denedim. kuaförün olmaz dediği mavi rengi bile siyahtan açıp yaptım ve çok memnunum bu durumdan :) çok üşenmedikçe saç boyama için kuaföre para vermem açıkçası ben.

haklısınız arkadaslar çoğu kuofor boyle ... bir keresinde güzel kumral tonlarından begenmıstm kuofor beni siyaha yakın bi kahveyle çıkartttı.. yok ısıkta açık gorunurmus koyuyus .. mazeretıde bu.. ama tabi işinin ehli, yaptıgı işin hakkını veren kuoforlerde var.. birde bu kdr ucret almasalar..

merhabalar kızlar cahilliğimin kusuruna bakmayın ben de koyu kahveye boyadım maalesef. kuaför açalım dedi aöa açtırmak istemedim.bu bahsettiğiniz açıcılar yine boya gibi mi satılıyo marketlerde yoksa ayrı mı hiç incelememişim.
nolur yardım edin ben de karamel istiyorum sizi okuyunca umutlandım napıyım şimdi?

slm kızlar bende saçlarmı bı cok kez actrdm kuaforde bu palette acıcıyı bnde kullanmak ıstyrdm ama sanırım cok turunculk bırakıyormus özellkle sıyah saclarda buna dayanamam zaten kafamda az bı sacım kaldı ayrıca ben kufaore gttm bugun sacmı acıp boyucak 35 tl dedı galıba şanslıyım yenı acılmıstı kuafor yarn boyatıcam umarım guzel boyar zaten sac acılınca her halukarda yanıyor poofff

maşallah canım cok saglıklı saçların varmışki bu kadar açma işlemine dayanmış ve resimlerden yıpranmamış gözüküyor

ama arkadaşlar sanmayın ki her saç bu işlemlere dayanır bizler az çok kendi saçlarımızın bu tarz işlemlere dayanıp dayanamayacagını analiz edebılırız sakın ince telli ve güçsüz saçlarla saç açmaya kalkışmayalım sonra üzülen siz olursunuz

bu arada palette 10.1 le boyadığın saçını çok begendım doğal bir sarı olmuş...yoğun küllü renkleri market boyalarında bulamazsın koleston perfecte yoğun küllüler var vereceğim linkten bakabilirsin canım...
Loreal ,Schwarzkopf,Wella,Garnier

stonebaby,saçına ya maviyle ya yeşille cila yap turunculuğu alır yada saçını boyarken boyanın içine kat önce mavi yada yeşil olur ama yıkandıkça akar.benim fikrimde bu canım.bende istediğin gibi sarı istiyorum ama nasıl olcak açıcısız boyayla hiç bilmiorum.

kızlar ben buğday tenliyim bana çok sarı gitmez saçımı açıp bu reng yapmak istiyorum.Nasıl yapabilirim.

saçlarını güle güle kullan
fakat bence bu kadar işlem yapacağına keşke bir kuaföre gitseydin
çünkü istedigin renk çok net belli
platin sarı yani
ben sana diyorum ama aynı hatayı kendim yaptım(tabi sadece 4 gün arayla 2 kez boyadım senin kadar cesaretli değilim:))
gene de bence b,raz ara ver şeker

tşkkrler arkdşlr yorumlrınz için... bikç hfta ara vrdm ve saçlarım boyadan sora daha bi gurlesmeye basladı bılmıyorm cok enterasn aama drum boyle :)

birz dha aradn sora 2 kutu acıcı alp denicm bakalm...

ben de cumartesi palette renk açıcı yaptım canım..ve çok güzel oldu..saçlarım bronz kahve üzerine koyu kahve boyalıydı...ve siyah gibibir şeydi..açılınca bakır karamel gibi oldu..
şu anda kumralboya aldım ve başımda bekliyorum.
palette açıcısı yıpranma yapmıyor,ben daha önce de kullanmıştım bir kaç kez..
kuaförün yaptığından çok daha güzel,ucuz ve de istediğim gibi oldu ..hem de mimimum yıpranma ile..

sen de saçlarını güle güle kullan canım

benim de koyu kahveye boyalı daha önce de yazdım buraya ama kimse cevap vermedi. sen nasıl yaptın ayrıntılı anlatır mısın ben de karamel istiyorum.direk açıcı ile mi karamel oldu.kaç numarayla açtın.yardımcı olursan çok sevinirim

cnm bn frketmedm ama plette ile açtıktan sonra bakır kızıl gibi bişi olmştu bnm... karamel istiyosan once aç baktn istedgn renk olmadı karamel boyarsn

kızlar bnde sacımı actım ama koleston yogun acıcı ıle we sacım daha onceden orealle actrmıstım sonra kahwe gıbı bırsey oldu hıc yakısmadı ama bana ardından yıne koleston 3.0 koyu kahweye boyadım zamnla o da aktı sacım acıldı dıye dusundum we bnde sarı yaptırmak ıcın cıldırıyorum..gıttıgım kuaforlerde ıyılık tımsalı cıktı yanasmadılar sacınz yıpranmıs ws ws..bnde bugun koleston acıcı ıle actım ama bu kez de kırmızı oldum ustlere surmedım acılmaz dıye ama acıldı bıraz daha bekleyım derken de sacım kırmızı oldu keske beklemeseydım o kadar sımdı bu sactan sarıya dönülebilir mi bunu ogrenmek ıstıyorum kızlar ayrıca donülürse ne zamn sonra sarı yapabılırm sımdıden tsk ettım :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…