Saç Rengi ve Saç Boyama palette renk açıcı kullandım

abovvvvvvvvv nerden nereye kıs ilk sayfa ile son sayfadaki saç renkleri nasıl farklı süper açılmmış valla:))bence bu son renk çok güzel ama sen küllü istiyosun:)biras kulan bence bu son halini sonrasına allah kerim:)

cnm en geç bi ay sora tekrar boyarım ben oyle cok bekleyemem :/// dogru yada yanlıs artık alıskanlık oldu saç boyama işi :))))

şmdi boyadm loreal küllü sarıyla turunculuklar azalsada tonu koyulastırdı.. keşke 10.1 le boyasaydm belkı daha acık olurdu ..merak eden arkdslr ıcın resmımı eklıyorm

yaaaaaaaaaa ben bu rengi çok begendim tamda böle bi renk istiyorummm..kafm karıştı şimdii..sen loreal külü sarı yapmadan önceki saç rengin benim şimdiki rengimden açık ve sonuc bu renk olmuşsa..ben neyapayım sence..küllü sarı böle koyu oluyosa külü açık kumral daha bi koyu olmasmı sence ya kafam kaırştı
ayy resim gelmemiş cnmm niye çıkmadı anlamasım ama sen hangi resimden bahsettigimi anlıyorsundur sanırım:)sayfa ikideki sonuncu renk:)

Son düzenleme:
cnm bn sna ilk bşlarda açıcı kullan demıstm acıcı artı boyayla bunu hemen elde edeblrsn ama sacını açmadan boyalarla 3 5 i bulur yanı sure uzar ... sen blrsn ama brzda o resmde koyu ckms okdr koyu dgldi

cnm bn sna ilk bşlarda açıcı kullan demıstm acıcı artı boyayla bunu hemen elde edeblrsn ama sacını açmadan boyalarla 3 5 i bulur yanı sure uzar ... sen blrsn ama brzda o resmde koyu ckms okdr koyu dgldi

ay cnm ben kendi saçımı 1 saatte anca boyuyorum açıcı kulansam kesin yakarım saçlarımıı:)
demek o reismden biras daha açıktıı:)ne zor iş ya hergün fikrim deişiyo:)

bende sac rengımı boyle istiyorum ama sacım koyu oldugu ıcın acmak gerekiyo.bir defa yandı o yuzden acmk ıstemıorm.senn yaptıgın acıcı zarar verdi mi anlatabılır mısın ?*

bende sac rengımı boyle istiyorum ama sacım koyu oldugu ıcın acmak gerekiyo.bir defa yandı o yuzden acmk ıstemıorm.senn yaptıgın acıcı zarar verdi mi anlatabılır mısın ?*

canım sacım yanıyo dıyolar ben bılmıyorm o yanma nası bısı oluyo .. ben 2 kere palette açıcı kullandm bır ay arayla hiçbşi olmadı...koleston kullandysan yakmıstr belkı ama ben palettede ole bıseye rastlamadm

hemen farkedemeyebilirsin saçlarının yıprandığını tabiki insallah yıpranmaz.ama ben kızıl saçlarımı oryalle açtırmıştım başta hiç yıpranma olmadı 6 ay sonra röfle yaptırdım işte ondan bikaç ay sonra saçlarım resmen kopup kısalmaya basladı tabi saç şekillendiricilerinde etkisiyle sonuç yıllarca çok zor uzayan saçlarım anca sırtımın ortalarına gelmişken omuzdanda kısa kesildi !!!

bilmiyorm belki olablr ama ben boyadıktan sonra sankı saclarım daha gurlestı o bakım kremlerı fln ıse yaradı herlde

ah o istediğin renklerin daha beyaza dönük olanını istiyorum ben de. palette açıcı gayet iyi açmış senin saçını ben de boyadım 10 dakika sonra yıkayacağım ama sadece diplerini açtı turuncuya kadar. altta tarçın bakır vardı renkte gram oynama olmadı gibi duruyor. bu yoğun renk açıcılar zaten oryalin etkisi hafifleştirilmişi gibi bir şey sanırım. o içinden çıkan renk açıcı pudra toz oryal zaten. bakalım 10 dakika sonra ne halde olacak saçım. :2:

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...Kendi saç rengim açık kumral..kahveye boyattım bir süre geçtikten sonra saç diplerim 2 3 santim uzadı..daha sonra kuaföre gittim karamel boyatmak istedğimi söyledim..saçımın her yerine aynı ton boyayı sürdü..sonuç, diplerim turuncu alt renkler koyu...daha sonra başka kuaför koyu kumrala boyadı kapatır dedi ama sonuç değişmedi diplerle uçların ayrımı bariz şekilde farkediliyordu..sonra çikolata kahveye boyadım bir iki defa oda işe yaramadı..en son fındık kabuğuna boyadım biraz olsun kapattı o farklılığı...ama saçımda bir dünya ton oluştu...
Ben sarışınım ve kumral olsun istiyorum...kuaförlere soruyorum dore kahve bakır kahve öneriyorlar onların içindede kızıllık var...saçımda kızıllık olsun istemiyorum artık beni çok rahatsız ediyor çünkü bu durum...
sizce ne yapmalayım yardımcı olun lütfen......

nası oldu cnm sacın

peki palette açıcı yapıpda öylemi boyıyayım küllü kumrala yoksa direk mi boya yapayım sizce hangisi daha iyi olur ??

turuncu oldu yani 45 dakika bekledim boyalı yerlerde 2 ton falan anca açıldı saçım. dipler de uçlarla bir oldu :) istediğim renk tam olarak bu:

çook işim var çok

bu beyaza çok yakın bi renkk gerçekten zor bende palettenin aşağaıda resmini koydgum tonunu istiyorum ama sanırım bi açıcı daha yapmam lazım.. olmuyor öyle kolay

Eklentiler

• $imagesCA939VQY.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 95
bence bir kuaföre git ki saçların yıpranmasın şekerim. ben öyle yaptım saçlarım kötü durumdaydı, bir de üstüne mahalle kuaförüne gittim güzel bir yere benziyordu. saçlarım iğrenç oldu kocam yanıma yaklaşamdı yazık :)

sonra istanbul'da güzel bir kuaför buldum üsküdar'da ama şu anda iyiyim kanka da olduk indirim falan yapıyo.

her zaman profesyonellere güvenirim ben valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…