• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette renk açıcı kullandım

stonebaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
1.100
0
0
İstanbul
arkadaşlar ilk resimdeki saçlarımdan palette yoğn renk açıcı kulladntıktan soraki saçlarımı elde ettm bikaç ton açtı öyle çok fazla turunculuk yapmadı kahve karamel arası karısm gibi oldu resmde biraz dha turuncu duruyr..

Eklentiler

• $jjjjjs.jpg
    $jjjjjs.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 474
  • $fjjfj.jpg
    $fjjfj.jpg
    4,6 KB · Görüntüleme: 507
arkadaşlar bu arada boya saçımda 15 dk fln durdu korktm zarar gelir die ama kşke tutsaydm grçktn fark edeck kadar acıo sacı

ben geçen hafta açtırdım saçımı. kızılmsı bir renk istedim. saçlarımın dipleri çokk sarı kızıl oldu. bende kumrala boyadım saçımı..saçlarım koyulaştı sinir oldum. bu açıcıyı denesem iyice yıpranır mı.. kuaförler de istediğini tutturamıyorlar. kafalarına göre boyuyolar sinir oluyorum..

canm blmıyorm saç tipine gore degısır bendede boya wardı boyalı sacı açtm 15 dk beklettm bı ypranma gozlemlemedım ama az tuttum ben ... bence deneyeblrsn

koleston açıcı çok daha fazla açıyor canım

SLM KIZlar; bende siyah saçımı önce koleston yogun renk açıcıyla sonrada paletteyle açtım..üstüne de palette bronz kakaoyla boyadım ,,valla çok tatlı sogan kabugu gibi bir renk elde ettim,saçlarıma gelince hiç yıpranmadı,1-2 ay sonra sarı yapıcam..bu arada bronz kakaoya koleston altın sarısı kattım,pek bi etkisi oldumu bilemicem :D

SLM KIZlar; bende siyah saçımı önce koleston yogun renk açıcıyla sonrada paletteyle açtım..üstüne de palette bronz kakaoyla boyadım ,,valla çok tatlı sogan kabugu gibi bir renk elde ettim,saçlarıma gelince hiç yıpranmadı,1-2 ay sonra sarı yapıcam..bu arada bronz kakaoya koleston altın sarısı kattım,pek bi etkisi oldumu bilemicem :D

cnm iki açıcı arasını kaç gün tuttun ? bn biraz tırstm sanki açıcılar dha fzla zrr verır dusuncesıyle..:61:

valla tatlım ben 1 gün arayla yaptım ama 2.yaptıgımda sadece çok fazla açılmamış siyahımsı olan saçlarıma sürdüm acıcıyı,sonrada folyoyla kapattım,bende çok korktum yanarmı diye ama hiç yıpranmadı,40 dk falan beklettim saçımda sonrada sampuan kullanmadan bolca kremle yıkadım saçlarımı ,sonrada boyadım...

valla tatlım ben 1 gün arayla yaptım ama 2.yaptıgımda sadece çok fazla açılmamış siyahımsı olan saçlarıma sürdüm acıcıyı,sonrada folyoyla kapattım,bende çok korktum yanarmı diye ama hiç yıpranmadı,40 dk falan beklettim saçımda sonrada sampuan kullanmadan bolca kremle yıkadım saçlarımı ,sonrada boyadım...

:) ne gusel cnm bnmde yıpranmadı oyle gozle gorulur ama ben 15 dk tuttum emınım bı 15 dk dha tutsm dha cok acılırdı..

aynen cnm :) ama saçın cinsiyle bi de gördüğü işlemlerle alakalı oluyor yıpranma..benim saçım 6 aydır siyahtı,siyahın altında da platin vardı kuaför saçların çok kaliteli ince telli olmasına ragmen demişti:) yani gene de nolur nolmaz çok dikkatli olmak lazım saç konusunda..çünkü bi defa saçım 6 ay içinde sarıdan kızıla,kızıldan kahveye,kahveden platine en son da platinden kızıla döndü,ama kızıla dönerken saçlarım artık iflas etti ve yandı kızıl tutmadı böyle pembe uçları beyaz bi renk oldu,saçımdaki bütün renk pigmentleri bitmiş dedi kuaför ve kaçınılmaz son,saçlarımı kazıdım kel de gezdim yani..o yüzden artık daha dikkatliyim..saç hiç bişeye benzemez :DD

kızlar bu son halden dayanamadım bir daha palette acıcı aldm bu sefer 45 dk tuttum resmdeki gibi açıldı we turunculuklr olstuu smdı bunlardn kurtulmam gerekıyor ... acaba en ıyı sonucu hangı marka hangı numara verır yardmcı olursanız sevınırım :????? şuanki saçımn resminide eklıyorm

Eklentiler

• $Image65.jpg
    $Image65.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 210
canım küllü bi tonla boyarsan turunculuk kapanır biraz sanıyorum ama yne de ışıkta hafif kızıl parlamalar kalabiliyo :( ama küllü bi kahve tonu hoş olabilir kumral fln?:34::34:

tatlım zor açtım ben bu saçı kahve yaparsm bidaha açmak zor olur küllü sarılardn kullanmam lazım ama hangisi en iyi sonuç verir acaba....

şmdi boyadm loreal küllü sarıyla turunculuklar azalsada tonu koyulastırdı.. keşke 10.1 le boyasaydm belkı daha acık olurdu ..merak eden arkdslr ıcın resmımı eklıyorm

Eklentiler

• $Image66.jpg
    $Image66.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 246
Back