- Konu Sahibi cottonheart
-
bende palette 6.00 ile boyadım saçlarım açık kumral.biraz koyultmak istedim ama böle karamel yansımaları olan bi kumral oldu pek değişiklik olmadı,hoşuma gitti aslında tabi akınca daha ii oldu ilkten biraz koyuydu şimdi 7.00ylemi boyasam diorum ama korkuyorumda çünkü saçlarım açık renk.7.00yle boyarsam kızıl gibi bişi olmasından korkuyorum çünkü 6.00 nın yansımaları öyle.
7.0 biraz koyu canım yada bana öyle geldi biraz kızıl yansımalar oluyor ama zamanla oturuyor
ben de bugün palette deluxe 7.0 kumral aldım ama şimdi bu konuyu okuyunca şüpheye düştüm..saçlarımı kumrala boyatmıştım, geçen ay da yine dipboya yaptırmıştım kuaföre ama bu sefer kendim yapayım diye almıştım ama acaba koyu olur mu?
boya bu
Eki Görüntüle 155098
benim saçlar da şuanda böyle görünüyor
Eki Görüntüle 155099
diplerde kendi rengim var.. yani dipboya yapacağım için sadece kendi saçıma uygulayacağım boyayı, sizce koyu mu olur? lütfen yardım..
ben de bugün palette deluxe 7.0 kumral aldım ama şimdi bu konuyu okuyunca şüpheye düştüm..saçlarımı kumrala boyatmıştım, geçen ay da yine dipboya yaptırmıştım kuaföre ama bu sefer kendim yapayım diye almıştım ama acaba koyu olur mu?
boya bu
Eki Görüntüle 155098
benim saçlar da şuanda böyle görünüyor
Eki Görüntüle 155099
diplerde kendi rengim var.. yani dipboya yapacağım için sadece kendi saçıma uygulayacağım boyayı, sizce koyu mu olur? lütfen yardım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?