- 9 Mart 2009
- 39
- 0
- Konu Sahibi cottonheart
canım bende palettenın bu serısınden kullanıyorum 7 numarasını bu seri biraz koyuu senın sacına da uyar güzel olur ama çok fazla bekletmee yanı 40 45 dakka degılde yarım saat beklet yıka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence saç rengin aynı tutmus cok guzel duruyor bnm arkadasımında boyle duruyor bende boyle ıstıyorum hatta :)
canım bende palettenın bu serısınden kullanıyorum 7 numarasını bu seri biraz koyuu senın sacına da uyar güzel olur ama çok fazla bekletmee yanı 40 45 dakka degılde yarım saat beklet yıka.
canım ilk başta koyu gibi oluyo ama yıkadıkça oturuyo. palettenın dıger serileri daha turuncumsu yapıyo diger marka boyaları tam bilemiyorum. ama bence dene zaten cabuk akıyo saçtan 2 kutu kullanıyosan 7 ve 8 karıştırıp da boyayabilirsin bi anda çok koyu olmaz bir de renk uyumuna bakmış olursun. istersen biraz daha arastır diger marka boyaları iyice içine sinen bişey boya
bence olur. ikisi de rta koyulukta renkler. biri koyu kumral biri orta kumral. kötü bir sonuç çıkmaz.Eki Görüntüle 241925
arkadaşlar palette 7 ve 6yı karıştırıp kendi saç rengimi elde edebilirmiyim. ilkkez boyucam bana yardımcı olun lütfen..kendi saç rengime yakın bir renk istiyorum. palette 6yı tek kullansam çok koyu olur mu ??? 7 ve 6 karıştırıp boyayan varmı? lütfen yardım :) saçım resimdeki gibi.
bence olur. ikisi de rta koyulukta renkler. biri koyu kumral biri orta kumral. kötü bir sonuç çıkmaz.