Saç Rengi ve Saç Boyama Palette kullananlar!

GothicBussra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
104
6
0
İstanbul
Kızlar! Saçlarım sarı ve diplerimi 6 aydır belki de daha fazla boyatmamıştım. Palette ultra yoğun renk açısından aldım iki kutu. Kuaförlere verdiğim para ağır geliyordu, içim gidiyordu ve istediğim sonucu alamıyordum üstelik bu yüzden evde kendim boyamaya karar verdim. Kolestonu alacaktım fakat satıcı bana palette önerdi o daha fazla açıyormuş çok övdü ben de aldım. Boya konusunda tecrübem pek yok. Bu boyadan kullanan varsa artı eksi yönlerini söylerseniz, diplerimi iyi açar mı açmaz mı çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler :42::16: $paletelerim.webp

Kızlar! Saçlarım sarı ve diplerimi 6 aydır belki de daha fazla boyatmamıştım. Palette ultra yoğun renk açısından aldım iki kutu. Kuaförlere verdiğim para ağır geliyordu, içim gidiyordu ve istediğim sonucu alamıyordum üstelik bu yüzden evde kendim boyamaya karar verdim. Kolestonu alacaktım fakat satıcı bana palette önerdi o daha fazla açıyormuş çok övdü ben de aldım. Boya konusunda tecrübem pek yok. Bu boyadan kullanan varsa artı eksi yönlerini söylerseniz, diplerimi iyi açar mı açmaz mı çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler :42::16:Eki Görüntüle 1190399

konuna yardımcı olamayacağım ama takip ediyorum :) benimde elimde palette deluxe var sonucunu merak ediyorum :) yalnız canım dikkat et bu turunculuk yapabilir bende öyle olmuştuda:2:

konuna yardımcı olamayacağım ama takip ediyorum :) benimde elimde palette deluxe var sonucunu merak ediyorum :) yalnız canım dikkat et bu turunculuk yapabilir bende öyle olmuştuda:2:

Turunculuğu gidermek için küllü sarı oluyormuş üzerine ama bana satıcı kadın sarının üzerine küllü olmaz yeşil olur saçın dedi. Artık riske girip bir deneyeceğim. Güzel bir sonuç elde ederim diye düşünüyorum. Çok araştırdım herkes palette diyor çünkü merak ettim marifetlerini :21: Bayrama yakın yapacağım sonucu yazarım canım. Sen ne zaman yapacaksın benim gibi cesaretin yok mu :40:

Turunculuğu gidermek için küllü sarı oluyormuş üzerine ama bana satıcı kadın sarının üzerine küllü olmaz yeşil olur saçın dedi. Artık riske girip bir deneyeceğim. Güzel bir sonuç elde ederim diye düşünüyorum. Çok araştırdım herkes palette diyor çünkü merak ettim marifetlerini :21: Bayrama yakın yapacağım sonucu yazarım canım. Sen ne zaman yapacaksın benim gibi cesaretin yok mu :40:

AYnen canım cesaretim yok ya bide bu sarı olcam diye boyadım hep yıprandı saçlarım hep bi turuncu oluyor bıktım hehe :1: inş güzel sonuç elde edersin bende senden cesaret alrımm benim elimdede palette deluxe küllü sarı var 1 kutu eğer sarı olursa seninkinden alırım karıştırım boyayı :1::1:

AYnen canım cesaretim yok ya bide bu sarı olcam diye boyadım hep yıprandı saçlarım hep bi turuncu oluyor bıktım hehe :1: inş güzel sonuç elde edersin bende senden cesaret alrımm benim elimdede palette deluxe küllü sarı var 1 kutu eğer sarı olursa seninkinden alırım karıştırım boyayı :1::1:

Senin saçların sarı demek.. Yaa ben de küllü sarı ile açıcıyı karıştırsam yeşil olur mu acaba satıcının dediği gibi.. Aklım karıştı :30: Sarının üzerine küllü sarı olmazmış çözemedim şu olayı:44:

Senin saçların sarı demek.. Yaa ben de küllü sarı ile açıcıyı karıştırsam yeşil olur mu acaba satıcının dediği gibi.. Aklım karıştı :30: Sarının üzerine küllü sarı olmazmış çözemedim şu olayı:44:

canım ben kuaföre gittim işte saçlarım turuncu diye oda dedi ki turuncu olmamasını istiyorsan küllü boya alman lazım dedi yeşillenme olabilir dedi ama bu palette gibi markette satılan boyalar hemen yeşillenme yapmaz diye düşünüyorum kuaförlerde kullanılanlar daha cabuk etki gösteriyor gibi geliyor. ama bende evde boyama taraftarıyım çünkü kuaföre gittim geçenlerde sarı istedim gene yapamadı 100 lira gitti:2: sonra tkrar gittim üstüne koyu boyadular sarılıktan eser yoktu 1 aydır akıtmaya çalışıyorum artık bende biraz daha bekleyp boyucam yani canım:9:

canım bak burda en iyisi sen şu siteden dibini boyamış bir bayan var bak istersen kafan karışmasın hehe :) palette değil ama olsun sen genede bakarsın fikir edinirsin http://www.chunlibeauty.com/2014/05/evde-sac-boyama-ve-kullu-kumral-sac.html

canım ben kuaföre gittim işte saçlarım turuncu diye oda dedi ki turuncu olmamasını istiyorsan küllü boya alman lazım dedi yeşillenme olabilir dedi ama bu palette gibi markette satılan boyalar hemen yeşillenme yapmaz diye düşünüyorum kuaförlerde kullanılanlar daha cabuk etki gösteriyor gibi geliyor. ama bende evde boyama taraftarıyım çünkü kuaföre gittim geçenlerde sarı istedim gene yapamadı 100 lira gitti:2: sonra tkrar gittim üstüne koyu boyadular sarılıktan eser yoktu 1 aydır akıtmaya çalışıyorum artık bende biraz daha bekleyp boyucam yani canım:9:

Eğer turunculuk olursa o zaman alayım mı açık küllü sarı canım palettenin ne dersin bir de punkçı gibi çıkmayayım ayna karşısına haha:9:

Eğer turunculuk olursa o zaman alayım mı açık küllü sarı canım palettenin ne dersin bir de punkçı gibi çıkmayayım ayna karşısına haha:9:

eheheh :1: bencede aynen olur canım eğer öyle çok turuncu olursa küllüye boyayabilirsin ama boyadığın zaman nasıl oldu görmek istiyorummm:21: Hadi iyi günler canım iyi şanslarr:34:

Bende saclarimin uclarini mumkun oldugunca acik bi renk sari yapmak istiyorum saclarim koyu kahve (boya vs islem gormedi)
Palette UIL YOGUN RENK ACİCİSİNİ aldim .
Turuncu olmasin istiyorum :(
Herfangi bir puf nokta verebilcek olan ??:31::1:

Son düzenleme:
Bende saclarimin uclarini mumkun oldugunca acik bi renk sari yapmak istiyorum saclarim koyu kahve (boya vs islem gormedi)
Palette UIL YOGUN RENK ACİCİSİNİ aldim .
Turuncu olmasin istiyorum :(
Herfangi bir puf nokta verebilcek olan ??:31::1:

Canım valla benim de evde iki kutum var bekliyor :ssz: Turunculuk olmaması için açık küllü sarı ile açıcıyı karıştırın diyorlar ama bilemiyorum sonucunu tabii ki biri diyor yeşil olur biri diyor öyle değil aklım karıştı benim de.:15: Ne yapacağız kızlar biz böyle ilk ben kurban edeceğim kendimi bakalım ben de olacak mı siz de ona göre bilgi edinirsiniz bayrama doğru boyayacağım :23:

Canım valla benim de evde iki kutum var bekliyor :ssz: Turunculuk olmaması için açık küllü sarı ile açıcıyı karıştırın diyorlar ama bilemiyorum sonucunu tabii ki biri diyor yeşil olur biri diyor öyle değil aklım karıştı benim de.:15: Ne yapacağız kızlar biz böyle ilk ben kurban edeceğim kendimi bakalım ben de olacak mı siz de ona göre bilgi edinirsiniz bayrama doğru boyayacağım :23:
Keske ben de beklicek sabir olsa :p
Ben bu aksam yapmayi dusunuyorum anniş toplantidan donunce ilk is saclarim olcak bakalim sonucu paylasirim :)) 😻❤

Bu nasıl sence;

$Koleston açýcý + Palette 10.1.webp

Koleston açıcıyla açılmış saçın üzerine palette 10.1 uygulanarak elde edilmiş.

Saç dibin ne renk?

Bu arada o gördüğüm siyah ruj mu?

Bu nasıl sence;

Eki Görüntüle 1191488

Koleston açıcıyla açılmış saçın üzerine palette 10.1 uygulanarak elde edilmiş.

Saç dibin ne renk?

Bu arada o gördüğüm siyah ruj mu?

Merhaba canım. Güzel tatlı bir renk çıkmış ortaya hoş gözüküyor. Saç dibim doğuştan sarışın olduğum için( sonradan koyulaştım tabii) :20: kumral doğal rengim, diplerim. Saçım sarı bu arada. Ama diplerimi 6 ay küsür belki de daha fazla boyatmamıştım bir ara vazgeçmiştim çünkü boyamayacağıma dair ama yine duramadım. Rujum da siyah değil aslında kırmızı bir ruj. Sonradan ben siyah kalem ile koyulaştırdım öyle bir renk çıktı sonuç olarak :21:

Merhaba canım. Güzel tatlı bir renk çıkmış ortaya hoş gözüküyor. Saç dibim doğuştan sarışın olduğum için( sonradan koyulaştım tabii) :20: kumral doğal rengim, diplerim. Saçım sarı bu arada. Ama diplerimi 6 ay küsür belki de daha fazla boyatmamıştım bir ara vazgeçmiştim çünkü boyamayacağıma dair ama yine duramadım. Rujum da siyah değil aslında kırmızı bir ruj. Sonradan ben siyah kalem ile koyulaştırdım öyle bir renk çıktı sonuç olarak :21:

Merhaba. :3:

E o zaman çok güzel, sarı çok rahat olur senin saçına. Hatta açmana bile gerek yok ama yine de olası turunculukları önlemek için açıp boyarsan daha iyi. Boyayacağın zaman haber ver, yardımcı oluruz buradan sana.

Ne güzel olmuş dudak makyajın, sarı saçlarına çok yakışmış. Genelde siyah saçla beraber kullanırlar koyu renk ruju ama bence sarıyla daha iyi.

Merhaba. :3:

E o zaman çok güzel, sarı çok rahat olur senin saçına. Hatta açmana bile gerek yok ama yine de olası turunculukları önlemek için açıp boyarsan daha iyi. Boyayacağın zaman haber ver, yardımcı oluruz buradan sana.

Ne güzel olmuş dudak makyajın, sarı saçlarına çok yakışmış. Genelde siyah saçla beraber kullanırlar koyu renk ruju ama bence sarıyla daha iyi.

Teşekkürler :16: Evet saçlarımın açılması kolay oluyor bu yüzden. Boyayacağım zaman yazarım buraya yine palette deluxe yoğun renk açısı aldım iki kutu. Yaptığımda turunculuk olmazsa çok iyi olur ama olursa da artık bir şekilde olasılıkları değerlendireceğiz önlemek için. :9: Turuncululuk olsa da nasıl kapatılır o bilemiyorum maalesef.. Kuaföre sorarım olmadı, açık küllü sarı üzerine diyorlar ama daha öncede söylemiştim bana satıcı yeşil olur dedi sarının üzerine baya bir karıştı aklım:26:

Kizlar saclarimi actik ilkinde kizil gibi bisi olduk hafif nemli ve argan yagi ile bakim yaptiktan sonra yine surduk suan bekliyorum ilkinde bu sekil
$2014-07-17 19.00.28.webp 10 dk sonra son halini actiktan sonra resim atarim :3::27:

Back
X