Saç Rengi ve Saç Boyama palette koyu kahve siyah oldu=(

sevgiherseydemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
123
1
96
Konya
:a015:ya arkadaslar sözde koyu kahveydı ama sıyah oldu ve hıc yakısmadı =( nasıl akar bu boya bı yardım edın ya cok sınırım bozuldu yanı

Eklentiler

• $Görüntü157.webp
    $Görüntü157.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 7.368
CANIM BENıM AKIBETıME uğramışsın

sana kötü bi haberim var koyo kahve yaniiii siyah akmıyor
soluğu kuaförde alacaksın ve dünyanın parasını bayılacaksın

TECRÜBEYLE SABıTTıR

canım koyu kahveler hep böle siyah gibi duruyo boyandıgında.ama koyu kahveyi evde kendinde açablrsn

arkadaslar ben sımdı bı kahve tonuna gecıs yapamıcam mı =( kafayı yıcem ya bayramda kahve tonuna boyamayı dusunuodum sacım cok zayıf actırtamam resmen mavı sıyah gıbı bsy oldu =(

canm palette yada kolestonun yoğun açıcıarı var onlarla açabilrsn saçını..bu ardaa koleston her zaman koyu renk çkarıyo canm aklnda bulunsn

canim sunu merak ettim, alirken kataloga falan hic bakmadin mi sen? koyu kahve siyah gibi gorunur zaten alirken bunu farketmis olman gerekirdi. ama eger akitman gerekiyorsa sacini sabunla yika gercekten ise yariyor ben daha once bu sekilde begenmedigim bi kac rengi akittim.bir daha da dikkat et bence ya da ne renk istedigine once karar ver sonra boya.

redhot01 canım arkadasım ben alırken baktım ama orda bu kadar koyu deıldı zaten koyu bı renk vermedı uzman hem bu renkten donerız sıyah vermeyım dedı bende aldım kahve oldugu ıcın sıyah olacak gıbı bı korkumda olmadı hemen aldım pekı bsy daha acıcı kullansam saclarım zarar gorurmu zaten ıncecık ve derım gorunuo o dahada cok dokermı offffff yaaaaaaa

aynı boyayı bende boyamıştım aynı siyah gibi olmuştu benimde ama zamanla açıldı su an karamel düşünüyorum

saçların cansızsa eger açtırma işlemini hiç yapma derim bende siyahtan zor döndüm kuaför yardımıyla malesef perişan hale geldi ki saçım acaip güçlüdür.. koyu kahweydi en son sacım 8 ay oldu boyayalı aktıkca rengi kendi rengime döndü we artık sıkılmaya basladıgımdan bende deiştirmek istiorum.koyu kahweye boyadıgımda aynen sen gibi sasırmıstım nasıl siyah olur die ama zamanla acılır korkma bence we acmak için uğraşma saçların yıpranır

Arkadaşım bende koleston kahveye boyamıştım
Aynı şey olmuştu Koyu bir renk ve akmadı altında altın kumral olmasına rağmen..

neredeyse 1 sene önce akmış fındık kabuğu karamel üstüne loreal kestana boyamıştım
Katologta pekte koyu birenk değildi ama öyle bir siyah oldu kii şaşırdım resmen

Kolestonun her zaman bir ton koyu tutarmış kuaför söylemişti aklınızda bulunsun
Lorealde tutuğuna göre bişe diyemeyeceğim :)))

açtırmak için hiç ugrasma kendi açılır ben koleston boyadım 2 haftada açıldı.bide koleston bana hiç yaramadı saçlarım döküldü.bende şuan palette kahve düşünüyorum.siyah olsun istiyorum ama çok kara değil mavi siyah gibi değil yani dogal olsun istiyorum.ışıltılı hoş bir koyu kahve yani inşallah olur.

oslemdenıs canım benımkı akmıs bıraz gecen sac bakım uzmanı gordude 15 gun sonra ıstedıgın boyayı tuttururuz dedı.ama ben 1 ay sonra gıtmeyı dusunuom yanı boyadan 45 gun sonra acaba kabartma tozunu kullansammı tekrar renk tutmaz dıe korkuom....acılınca guzel oldu ama yınede yakısmadı

canım saçlarını açtırma sakın, hele ki ince telli falansa.. bence de biraz sabret, zamanla açılacaktır.

koyu kahve diye aldığım kolestondan aynen benimki de siyah çıktı ve altta sarı balyaj olmasına rağmen..
ne yapabilirim yardım edin ya..
ne kadar sürede açılır???
kendim kumral tonlarda alıp boyasam tutmaz mı???

Back
X