Saç Rengi ve Saç Boyama palette koyu kahve siyah oldu=(

üzerine kumral tutmaz asla...beyaz sabunla yıka saçını daha çabuk akar boya, kahveye döner...

Arkadaşlar bende yoğun bakırın üzerine koyu kahve boyadım palettenin aynen benmde çok koyu oldu 2,5 ay falan oldu açıldı kızılımsı gibi oldu saçlarım o bakırlar altında çıktı şimdi sıcak çikolata gibi bi renk düşünüyorum diplerimde çıktı kötü görünüyo tutmazmı sizce saçlarım sıcak çikolatayı??

:a015:ya arkadaslar sözde koyu kahveydı ama sıyah oldu ve hıc yakısmadı =( nasıl akar bu boya bı yardım edın ya cok sınırım bozuldu yanı

arkadaslar bu elımızde boyadıgımız boyalar oyle kuaforler gıbı kahve deyınce kahve olmuyo kahve ıstıyosanız sasınızın acık tonunda bı renk alıp boyucaksınız kı ıstedıgınız kahve olsun kutudakı renklere aldanmayın kızlar mesela acık kahve ıstıyosunuz dıyelım gıdıp sarının acık rengınden almanız gerekıyo kı acık kahve olsun ben cok boyadım saclarımı hatta ole ole d,sarı yaptım bı ara saclarımı su an hatta teyzem de ole ole sarı yaptı mesela aklınızda bulunsun

walla arkadaşlar ben kuaför maduruyum saçlarımı kumral yap kendi rengine dedim siyah yaptı nasıl ağlıyorum akşamdan beri bu sabah dayanamadm gittim allahtan profeyonel birine denk geldim saçımı açtı şimdi kahve oldu yıkadıkçada açılır dedi ço kşükür kurtuldum siyahtan oriyal istemiyodum bitkiselle bişeyler yaptı tabi oriyelde vardır ama hiç yıpranmadı yani çok az yıprandıysada istemiyosanız bi knouşun kuaförnüzle açtırın bence

benim de aynen boyle oldu, koyu kahve siyah sac yapti. acici yapti ablam sonra ama kokler ve dipler farkli oldu, hala berbat bir sacla dolasiyorum. sanirim en sonunda kuafore gitmem gerekecek

bende dün eski saç rengime dönmek istedim ve malesef sonuç hüsran... aldığım koyu kahve resmen siyah çıktı tam bir rezaletti......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…