Saç Rengi ve Saç Boyama Palette koyu bakır(fotoğraflı)

merhaba. bu boya saçları çok kurutuyor mu? saçlarınızı döktü mü?

hayır canım çok kurutmuyo en azından sarı tonları kadar kurutmuyo.şaç dökülmeside boyadan daha çok vitamin ve çinko eksikliğinden kaynaklanıyo bence düzgün beslenmek lazım.o yüzden bilemiyorum döküp dökmediğini...

sınavlarım dolayı uzunca bi süre giremedim yeni gördüm kusura bakamyın:)başta koyu olabilir ama gittikce açılıyo...
evet denedim ve gördüm ilk defa bi boyanın her yıkamada bu kadar çok aktığını gördüm.tarçın bakırla karıştırdım ben koyu olmuştu kırmızı gibi hatta ama daha 3. yıkamada açıldı baya:)

iki rengide kullanan biri olarak söylüyorum sarı solgun gösteriyo ama yıkadıkça güzelleşiyo, yeni yaptırdığın renkse seni daha canlı göstermiş hoş olmuş ama yıkadıkça açılıyo ve havuç kafa oluyosun düzenli olarak boyamalısın tekrar:1:

Eki Görüntüle 287033 yeni saç rengim....

Eki Görüntüle 287034 Eski saç rengim

hangisi daha iyi durmuş sizce boyadığım için pişmanım galiba:(

boyanın adı koyu bakır değil,yoğun bakır olcaktı,yanlış yazmışım:17:

valla bakır olan süper olmuş canlı ve bakımlı görünmüş sarı seni daha soluk yapmış ama bakır mükemmel tenine oturmuş doğal rengin gibi süper ben çok beğendim

hiç pişman olma cnm yeni saç rengine bayıldım bu yıl bu saç renkleri moda zaten :D

canım iyi güzelde çok akıyor bu renkler ya ben kaç kere boyadım en sonunda ashlee simpson saç rengine taktım sonra arastırdım o rengi buldum kolesten 7.4 tizian yada lorayel 7.44 boyadım düzel oldu akmıoda

Back