Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaPalette koyu bakır(fotoğraflı)
hayır canım çok kurutmuyo en azından sarı tonları kadar kurutmuyo.şaç dökülmeside boyadan daha çok vitamin ve çinko eksikliğinden kaynaklanıyo bence düzgün beslenmek lazım.o yüzden bilemiyorum döküp dökmediğini...
evet denedim ve gördüm ilk defa bi boyanın her yıkamada bu kadar çok aktığını gördüm.tarçın bakırla karıştırdım ben koyu olmuştu kırmızı gibi hatta ama daha 3. yıkamada açıldı baya:)
iki rengide kullanan biri olarak söylüyorum sarı solgun gösteriyo ama yıkadıkça güzelleşiyo, yeni yaptırdığın renkse seni daha canlı göstermiş hoş olmuş ama yıkadıkça açılıyo ve havuç kafa oluyosun düzenli olarak boyamalısın tekrar
valla bakır olan süper olmuş canlı ve bakımlı görünmüş sarı seni daha soluk yapmış ama bakır mükemmel tenine oturmuş doğal rengin gibi süper ben çok beğendim
canım iyi güzelde çok akıyor bu renkler ya ben kaç kere boyadım en sonunda ashlee simpson saç rengine taktım sonra arastırdım o rengi buldum kolesten 7.4 tizian yada lorayel 7.44 boyadım düzel oldu akmıoda
Gecenin bi yarısı ben de bu renge boyadım saçlarımı kumral olduğu için eski rengi çok daha koyu tuttu senin saç renginden.Akar da aynı renk olur mu bilmiyorum