Saç Rengi ve Saç Boyama Palette koyu bakır(fotoğraflı)

ay bencede taş olmussun massallaahhhh hıc anlamadım yakısmamıs dıyen arkadasları nası canlı nası guzel olmus tenınde acık renk acayıp yakısmıs tatlım bence senın rengın bu tonlar vazgecme derım

çoookkkk beğendim
saçların çok parlak ve canlı görünüyor eski halinden çok çok daha sağlıklı görünüyor :32:

Eki Görüntüle 287033 yeni saç rengim....

Eki Görüntüle 287034 Eski saç rengim

hangisi daha iyi durmuş sizce boyadığım için pişmanım galiba:(

boyanın adı koyu bakır değil,yoğun bakır olcaktı,yanlış yazmışım:17:

coook guzel olmuşşş. eskısıne oranla daha canlı ve daha saglıklı gorunuyorr. bende bu renkıstıyorum ama cesaret edemıyorum . beyaaz tenlıyım gıdermı bılmıyorum. ılk etapda bu renkden bıraz acık elde etmek ıcın ne yapmak lazım?

$bal-köpüğü2.JPG

bu resımdekı ne renk acabaa bılen varmıı arkadaslarr

Eki Görüntüle 287033 yeni saç rengim....

Eki Görüntüle 287034 Eski saç rengim

hangisi daha iyi durmuş sizce boyadığım için pişmanım galiba:(

boyanın adı koyu bakır değil,yoğun bakır olcaktı,yanlış yazmışım:17:

yoğun bakır, saçında çok güzel tutmuş tam benim istediğim de bu.yalnız sen sarının üzerine boyamışsın. ben palette altın karamele boyuyorum şuan açıldı baya ama. bu defa yoğun bakır aldım. acaba başka bir renkle mi karıştırsam sadece 7.77 daha mı koyu olur bende bilemedim...

bu renge boyıcaklar iyi düşünsün.çok fazla akıyo ve sarı saç üstüne boyanırsa kesinlikle 15 gün sonra tekrar boyamak lazım.uğraştırcak bi renk yani.

yoğun bakır, saçında çok güzel tutmuş tam benim istediğim de bu.yalnız sen sarının üzerine boyamışsın. ben palette altın karamele boyuyorum şuan açıldı baya ama. bu defa yoğun bakır aldım. acaba başka bir renkle mi karıştırsam sadece 7.77 daha mı koyu olur bende bilemedim...

sınavlarım dolayı uzunca bi süre giremedim yeni gördüm kusura bakamyın:)başta koyu olabilir ama gittikce açılıyo...

Back