Saç Rengi ve Saç Boyama Palette koyu bakır(fotoğraflı)

cnm 1. resimde (tarçın bakır) daha seksi, daha kadınsı olmuşsun,

2. resimde ise daha gençkızvari, çocuksusun..

bu arada tarçın bakır harika tutmuş.. güle güle kullan.. bakımını yaptığın sürece herkesin dikkatini çekecek bi renk.. ama kolay akabilir..

bence çok yakışmış, güle güle kullan tadını çıkara çıkara..
saçların da çok hoş ayrıca..

Çok yakışıyor bu saç, sana da cok yakısmıs canım.
Aynısını bende yaptırmıştım ama akıp gidince çok kötü bir görünüm oluyor.
Ve o saç rengini değiştirmek istediğinde 1000 takla atıyorsun gene de kolay kolay değişmiyor, bakırlık gitmiyor.

bende aradım koyu bakırı nette öyle bi renk yok hakkaten.. o palette 7-77 yoğun bakır cnm :) zaten koyu bakır olsa bu kadar acık tutma ihtimali olmazdıı ama güzel olmuş güle güle kullann :)

aaa doğru canım yoğun bakır çok komikim:)nasıl aklımda kaldıysa öyle:)düzeltme için saol

ben eski rengini daha hoş buldum
diğerine göre daha bi havalı havalı duruyor
esi boyan neydi bu arada

ben eski rengini daha hoş buldum
diğerine göre daha bi havalı havalı duruyor
esi boyan neydi bu arada

eski boya birden olmamıştı sürekli küllü kumrala boyamıştım ve son bi kaç boyamada da palette sarıya boyamıştım.yani şimdi bu boyanın üstüne rengi tekrar elde etmem seneler alır

Yeni sac renqin daha qüzel olmus beqendim.) Sarı sac makyajsız yüzü solqun qösteriyor bakır qitmis sana.

2.fotoqrafa baktım eskisehire cok benziyor dedim qercektende eskisehirliymissin.)

önemli değil cnm :) çünkü ben baya aradm rengi baktm dedm nasıl böyle tutms bakır tonuna bakim diye cıkmadıı sende öle diynce dedm bu kız yogun bakır kullanms

tamam anlaşıldı o zaman ben de dedim acaba ben mi hiç görmedim koyu bakır diye bir renk...bu arada bu yoğun bakır rengi bence daha çok yakışmış eski renginize göre ben çok beğendim

eskisi de güzlemiş ama yenisi de onu aratmıyo capcanlı güzel bi renk canım güle güle kullan

güzel olmuş canım güle güle kullan..içine başka bişey karıştırdın mı yazdıysan kusura bakma msjlarınn hepsini okumadım açıkcası...

güzel olmuş canım güle güle kullan..içine başka bişey karıştırdın mı yazdıysan kusura bakma msjlarınn hepsini okumadım açıkcası...

yok canım karıştırmadım. bi de şu an boya öyle bir aktı ki eski saçımın arasına hafif bakır yapmış gibi oldu.yani bi iki kere küllü kumral boyasam eski saç olur yine...

Bence cok guzel olmus canım bende bu rengi istiyorum bugunlerde ama yakısırmı bilmiyorum sacımda suan palettenın bakır kahvesi var ustune bu renk olurmu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…