- Konu Sahibi biromurluk
-
yok canım platte 7-77 mi neydi, koyu bakır yazıyo üstünde...
bende aradım koyu bakırı nette öyle bi renk yok hakkaten.. o palette 7-77 yoğun bakır cnm :) zaten koyu bakır olsa bu kadar acık tutma ihtimali olmazdııama güzel olmuş güle güle kullann :)
ben eski rengini daha hoş buldum
diğerine göre daha bi havalı havalı duruyor
esi boyan neydi bu arada
eski boya birden olmamıştı sürekli küllü kumrala boyamıştım ve son bi kaç boyamada da palette sarıya boyamıştım.yani şimdi bu boyanın üstüne rengi tekrar elde etmem seneler alır
Eki Görüntüle 287033 yeni saç rengim....
Eki Görüntüle 287034 Eski saç rengim
hangisi daha iyi durmuş sizce boyadığım için pişmanım galiba
boyanın adı koyu bakır değil,yoğun bakır olcaktı,yanlış yazmışım
aaa doğru canım yoğun bakır çok komikim:)nasıl aklımda kaldıysa öyle:)düzeltme için saol
önemli değil cnm :) çünkü ben baya aradm rengi baktm dedm nasıl böyle tutms bakır tonuna bakim diye cıkmadıı sende öle diynce dedm bu kız yogun bakır kullanms
tamam anlaşıldı o zamanben de dedim acaba ben mi hiç görmedim koyu bakır diye bir renk...bu arada bu yoğun bakır rengi bence daha çok yakışmış eski renginize göre ben çok beğendim
güzel olmuş canım güle güle kullan..içine başka bişey karıştırdın mı yazdıysan kusura bakma msjlarınn hepsini okumadım açıkcası...
değişiklik olsun diye boyadım zaten bir de arkadaşlarımın gazına geldi, hiç aklımda yokken alıp çıktım boyayı ve boyadım önceden tasarlanmış bişey değildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?