Saç Rengi ve Saç Boyama Palette koyu bakır(fotoğraflı)

biromurluk

biricigim
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
680
111
323
hangisi daha iyi durmuş sizce boyadığım için pişmanım galiba:KK43:

Son düzenleme:
Yeni saç rengine baaayıldımm! Eskiside hoş ama yeni renk daha güzel. Fakat hangisi sana daha cok yakışmış çözemedm gözlerini kapattğın için :)) Ama yeni renk harika!

Kendini boyle gormeye alisamadigin icin tuhaf geldi sanirim sana

amaaaaaaaaaaaaaaa

Bence super olmus daha canli civil civil olmus....

Yeni saç rengin güzel olmuş bence ten renginede gitmiş.Ama bu renk akınca çok kötü duruyor düzenli boyatıp bakımını yaparsan bu haliyle süper duruyor:34:

öncelikle saçların çok güzel. yeni saç rengini ben fazla beğenmedim moda ama doğal gelmiyor, birde bukle yada kıvırcık saça daha güzel gidiyor bu renk sanki .. bana eskisi daha güzel geldi .. ama bir süre bunu kullan değişiklik iyidir

değişiklik olsun diye boyadım zaten bir de arkadaşlarımın gazına geldi, hiç aklımda yokken alıp çıktım boyayı ve boyadım önceden tasarlanmış bişey değildi...

Eski saç rengin çok güzelmiş canım
Yeni saç rengini ben pek beğenmedim , çünkü o renkleri sevmiyorm
Kimseyede yakıştıramıyorum , neyse biraz bekle biz öyle dedik diye sakın boyatıyım filan deme

Eski saç rengin çok güzelmiş canım
Yeni saç rengini ben pek beğenmedim , çünkü o renkleri sevmiyorm
Kimseyede yakıştıramıyorum , neyse biraz bekle biz öyle dedik diye sakın boyatıyım filan deme

tşk ederim yorumun için...pazartesi günü okuldaki arkadaşlarımda görsün. bide onların yorumunu alıyım,ona göre bi yol çizicem kendime artık:)

cok gusel olmus ben begendim tenine gitmis cnm ben eski sac eenginide cok begendim o ne renkti numarasi ve markasi neydi

eski saçımı 2 yıl içinde sürekli açık küllü kumrala boyararak elde etmiştim ama 3-4 boyamada palette sarı kullanmıştım (sadece dip boyası için tabi)bazende dibine sürerken kalan boyayla bi kaç tutam boyardım...farklı bi doğallık katıyo saça...

ben palettede koyu bakır diye bir renk hiç görmedim. acaba numarası 6.70 "kahve bakır"ı mı kastettiniz?

$palette deluxe 6.70 kahve bakır (luminous copper mahogany).jpg

çok hoş olmuş.gözlerin resimde kapalı ama gördüğüm kadarıyla canlı durmuş,seni açmış:114:.güle güle kullan

Back