Saç Rengi ve Saç Boyama Palette fındık kabuğu ve kahve köpüğü karışımını merak edenleree

• Konu Sahibi Konu Sahibi elba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

elba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
7
0
36
Bursa
diplerim 2 cm kadar uzamıştı yarısına kadar dip boya yapa yapa koyu sarıydı kızılmsı.diğer yarısıda röfleydi açık sarı.boyadığımda sonuç bu.merak edenler vardır diye ekledim.

Eklentiler

• $Görüntü1275.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 629
numaralara göre çok açık bı renk olmuş ama guzel...

Teşekkür ederim bidahaki boyamada karamael yaparım belki bunun üstüne nasıl olur gerçi bilmiyorum.saçımın rengi çok açıktı o yüzden açık renk olmuş olabilirr

diplerim 2 cm kadar uzamıştı yarısına kadar dip boya yapa yapa koyu sarıydı kızılmsı.diğer yarısıda röfleydi açık sarı.boyadığımda sonuç bu.merak edenler vardır diye ekledim.
harika olmuşşşş güle güle kullanın açık sarı hangi marka ve kaç numara oluyo acaba

teşekkür ederim boncuk 34.açık sarı dediğim rengi açılmış röflenin üstüne platin boyamıştım:)

kızlar palettenin 10 dkda boyama olanını aldım ve iyi olup olmadıgını bılemıyorum deneyenınız varsa yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…