• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette fındık kabuğu ve kahve köpüğü karışımını merak edenleree

• Konu Sahibi Konu Sahibi elba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

elba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
7
0
36
Bursa
diplerim 2 cm kadar uzamıştı yarısına kadar dip boya yapa yapa koyu sarıydı kızılmsı.diğer yarısıda röfleydi açık sarı.boyadığımda sonuç bu.merak edenler vardır diye ekledim.

Eklentiler

• $Görüntü1275.jpg
    $Görüntü1275.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 629
numaralara göre çok açık bı renk olmuş ama guzel...

Teşekkür ederim bidahaki boyamada karamael yaparım belki bunun üstüne nasıl olur gerçi bilmiyorum.saçımın rengi çok açıktı o yüzden açık renk olmuş olabilirr

diplerim 2 cm kadar uzamıştı yarısına kadar dip boya yapa yapa koyu sarıydı kızılmsı.diğer yarısıda röfleydi açık sarı.boyadığımda sonuç bu.merak edenler vardır diye ekledim.
harika olmuşşşş güle güle kullanın:46: açık sarı hangi marka ve kaç numara oluyo acaba:69:

teşekkür ederim boncuk 34.açık sarı dediğim rengi açılmış röflenin üstüne platin boyamıştım:)

kızlar palettenin 10 dkda boyama olanını aldım ve iyi olup olmadıgını bılemıyorum deneyenınız varsa yardımcı olursanız sevinirim:40:

Back