Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Deluxe Şarap Kızılı

yorgun_melek

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
10
0
6
Ankara
Arkadaşlar saçlarımın kızılı akıp rengi nerdeyse açık kahveye döndüğü için bugün Palette Deluxe Şarap Kızılı 5-889 aldım ama nette
yapılan yorumları görünce korktum ben kırmızı yada pembe olmak istemiyorum koyu kızıl istiyorum paletteyi denemediğim için yardım istiyorum nasıl olur deneyenler yazsın lütfen.

Hiç palette kullanmadım. Ama iyice araştırıp öyle boyamanı tavsiye ederim. Çünkü sonuç hüsran olabiliyor.

Arkadaşlar o kadar bakmışsınız ama cevap yok yorum yapmak bu kadar zor mu lütfen yardım çok açık kırmızı yada pembe olurmu
diye soruyorum ben koyu kızıl istiyorum yardıım yardııım fikir almadan saçlarımı rezil etmek istemiyorum :18:

lütfen konu başlıklarını içeriği yansıtacak şekilde açınız. acil, yardım vs başlıklar içeriği yansıtmadığı için değiştirilmektedir. bilginize.

büyülü kızıl al o boyayla koyu kızıl olmaz onu değiştir büyülü kızıl 3.88 palette beyaz tenli olsam ben bile boyardım bunla ama buğday tenliyim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…