Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Deluxe Kızıl Gece

AkhyLs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
2.443
63
158
Ankara
Saçını palette kızıl geceye boyayan varmı? Renk kutunun üzerindeki gibimi çıkıyor yoksa tamamen kızıl gibimi duruyor yardımcı olurmusunuz saçlarımı bu renk yapmayı düşünüyorumda

geçen hafta arkadaşımın saçını o renge boyadım eğer koyu tonları seviyorsan hoşuna gider kızıl yansımalı koyu bir renk yıkandıkça güzelleşen bir renk ışıkta güneşte kızıl yansımalar çok güzel duruyor ilk boyadığın gün siyaha yakın oluyor yıkandıkça açılıyor cnm

koyu renk kesinlikle çok seviyorum fakat tamamen kızıl olmasından korkuyorum gölgede kahve gibimi duruyor peki?

gölgede koyu kestane gibi duruyor cnm tamamen kızıl olmuyor kızıl yansıması yoğun ve hoş duruyor

şu an bu rengi boyadım bekliyor kafamda ani bir kararla bugün boyayasım tuttu normalde bakır severim ama bakalım ben koyu kızıl aralarda bakır balyaj olan saçıma uyguladım yıkatıp kurutunca nasıl bir renk olduğunu paylaşırım :)

bekliyorum :) bide foto koyabilrsen rengi çok merak ediyorum yarın boyicam bende çnkü :)

şu an saçlarım ıslak akşam pek belli olmaz rengi yarın sabah koyarım resim zaten siyah gibi duruyo ama arkadaşın dediği gibi ışıkta hafif kızıl yansımalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…