Saç Rengi ve Saç Boyama Palette deluxe cıkolata kahve mı garnıer cıkolata kahve mı?

Disikanarya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
127
0
46
İstanbul
Kızlar palettenın boyasını aldım ama hangısı daha guzel olur sızce sacım sarımsı bır renk esmere yakın bır tenım var.
Ve ıkısının arasında kı fark nedır?

Kızlar palettenın boyasını aldım ama hangısı daha guzel olur sızce sacım sarımsı bır renk esmere yakın bır tenım var.
Ve ıkısının arasında kı fark nedır?

palettenin daha iyi olduğunu duyurorum onla yapsan daha iyi olur bence farkını bilemicem saçımı boyamadığım için bide sunu çok duyuroum koleston boya her zaman koyu çıkıyomuş o yüzden isdeiğin rengin 1 veya 2 ton açığını alıcakmıssınız ama bu markalarda tutuyo sanırım

hep loreal kullanan biri olarak en son palettte aldım cok beğendim bundan sonra hep palette alıcam....

kesinlikle palette diyorum defalarca bı cok rengını kullandım hemen hemen kutunun aynısı tuttu.ozellıkle koyu tonların sıyah tutmaması ok cok guzel..ama palettenın deluxe serısınden bahsedıyorum dıger serılerı varsa bılemıycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…