• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Blond Röfle seti ME1

ben kullandım canım fakat kuaförüm 9 la fazla miktarda açtı,saçım platin sarı oldu ben sevmediğim için kumrala boyadım..iyi bi açıcı olduğunu söyleyebilirm :)

bende sacımı paletteyle acıdım uzerıne bıde rofle setı uyguladım ırenc bıse oldu :D zaten rofle wardı sacımda ama dıplerım gelmısdı kendım yapmayı denedım hepsını acdım gayet guzel ama cok platın oldu dıe rengını begenmedım kullu kumralla kullu sarı boyadım uzerıne sımdıde cook berbat bı renk oldu ama yıpranmasın bıraz da yıkansın acılsın dıe beklıorum :( bı haftaya kullu bu yesılımsı renkten kurtulmaya calıscam uzerıne altın sarısıyla koyu sarı flan karstrp boyucam duzelır ıns :) dıkkatlı ol yanı ewde sac acma ıslemı yabarken

bende sacımı paletteyle acıdım uzerıne bıde rofle setı uyguladım ırenc bıse oldu :D zaten rofle wardı sacımda ama dıplerım gelmısdı kendım yapmayı denedım hepsını acdım gayet guzel ama cok platın oldu dıe rengını begenmedım kullu kumralla kullu sarı boyadım uzerıne sımdıde cook berbat bı renk oldu ama yıpranmasın bıraz da yıkansın acılsın dıe beklıorum :( bı haftaya kullu bu yesılımsı renkten kurtulmaya calıscam uzerıne altın sarısıyla koyu sarı flan karstrp boyucam duzelır ıns :) dıkkatlı ol yanı ewde sac acma ıslemı yabarken

aynen canım benimde röfleli ben hem biraz daha sık olsun istiyorum hemde diplerim çıktı :( kıyıpta koyu renge boyayamadım aldım röfle seti :)

ben bugun hairplus sac acıcısını kullandım sonuc harıka saclarım sımsıyahdı.... dııplerden 10 cm falan sonra acıcıcıyı surdum ve saclarım acıldı... sımdıde sea colorun acık kumaralına boyadım hala kafamda ben bundan memnun kaldım tavsıye ederım hem fıyatıtda cok uygun 7.5 tl

bende kullandım bu röfle setini ama saçımı yaktı püskül püskül oldu :(( belki fazla beklettiğimden olmuş olabilir doğru kullanımda daha iyi sonuç verebilir ;)

monica saçının rengiçok güzel olmuş ben defalarca röfle seti kullndım her defasında turuncu oluyordu sen nasıl bu kadar açabildinn ?

monica saçının rengiçok güzel olmuş ben defalarca röfle seti kullndım her defasında turuncu oluyordu sen nasıl bu kadar açabildinn ?

bende de çok az turunculuklar oldu genelde benimde saçlarım tutmaz hatta kötü bir renk olur diye düşünüyordum çok değil 20 dk sonra bir baktım bu renk olmus az daha bekletsem turunculuk bile kalmazdı belki :) ayrıca teşekkür ederim

kahveden açılan saç turuncu oluyomuş bu açıcıları 3 kere uygularsak sarı olur gibime geliyor..
haır plus nasıl bişi acaba denemek lazım..şu kahve kızıl saçlardan bıktım...en son açmaya çalıştığımda %9 luk oksidan saçlarımı mahvetti..
keşke bi fikrim olsaydı asla yapmazdım..

sakın 3 defa aynı ıslemı uygulama kesınlıkle ozaman yanar. ben 1 defa yaptım sıyah yerlere turumcumsu oldu snrada kızıla boyadım snuc gzel $546248_393907747299267_100000401364180_1203031_1388439218_n.jpg

Bende kullandim cnm kahverengiydi saclarim baya acti tavsiye ederim ama basta biraz turunculuk oldu simdi pek bisey yok bende sinem kobalin saclarindan istiyorum ama nasil yapicam hic bilmiyorum :S

Merhaba arkadaslar,

Benim saclarım boyalı ve rofleli. Fakat kuaforlerin sac diplerimi surekli tutturamaması beni yeni bir yola surukledi. Dip boyamı kendim kesfettim ilk defa denedim ama sonuc mukemmel. Koleston 11.1 acık sarı kullu dip boyası benim aradıgım boyaymıs meger az kullu ve diplerde kızıllık bırakmıyor. Kendim boyadım ve sonuc basarılı. Simdi gelelim roflelerin arasında kalan o igrenc karamel turuncu karısımı renk yok muuu. Onun icin de Koleston ve Palette rofle setlerini aldım. Koleston setinde fırcası, toz acıcı ve acıcı sıvısı. Ben sadece 1 tutam sac icin malzeme kullandım az pudra ustune sıvısı karıstırdım surdum (sacta boya vardır) yaklasık 45 dak bekledim ama istedigim renk olmadı ben platin istemistim. Bu sefer diger paket icin aynı uygulamayı yaptım 30 dak beklemem ragmen platine kavustum son dak. cok az ısı verdim. paketleri cıkardım yıkadım. Evet uclara dogru sac zayıflamıstı o yuzden dikkat derim. UMARIM BİLGİLER YARDIMCI OLMUSTUR.
HOSCAKALIN.:3:

Berna yani kolestondan değill paletteden memnun kaldın öyle mi, tam anlayamadımm:17::9:

evet cnm palette guzel ama ancak onlerine 2, 3 paket yapabilirsin sadece, tum sacına denemeni tavsiye etmem riskli olabilir ayrıca sacların pakette kalabilir. Bu tip urunler profesyonel olmadıgı icin mukemmel bir sonuc da beklememek gerekiyor. Onerdigim dip boyasında ise 3 yıkamadan sonra kulluden eser kalmıyor ama kuaforun yaptıgı kullu daha kalıcı oluyor. Mesajı yeni gordum bu sebeple biraz gec cevapladım. Umarım yardımcı olabilmisimdir.:1:

Back