1kalan Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2009 38 0 96 Kocaeli 9 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi 1kalan #1 tarçın bakır üzerine altın karamel boyayan vaaaaarrrrrmııııııııı?
A aysueylul Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2010 227 0 96 İstanbul 11 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi 1kalan #2 1kalan .!.: tarçın bakır üzerine altın karamel boyayan vaaaaarrrrrmııııııııı? Genişletmek için tıkla... selam bende boyamayı düşünüyorum aynı renge tarçın bakırı yapmıştım alttan sarılarım çıktı şimdi altın karamel boyadızmı acaba bende yarın denicem acil cvp lütfen
1kalan .!.: tarçın bakır üzerine altın karamel boyayan vaaaaarrrrrmııııııııı? Genişletmek için tıkla... selam bende boyamayı düşünüyorum aynı renge tarçın bakırı yapmıştım alttan sarılarım çıktı şimdi altın karamel boyadızmı acaba bende yarın denicem acil cvp lütfen
A aysueylul Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2010 227 0 96 İstanbul 12 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi 1kalan #3 1kalan .!.: tarçın bakır üzerine altın karamel boyayan vaaaaarrrrrmııııııııı? Genişletmek için tıkla... 1 kalan senn bu resmindekı saç rengi nedir biliyomuusn acaba çok güzelmiş
1kalan .!.: tarçın bakır üzerine altın karamel boyayan vaaaaarrrrrmııııııııı? Genişletmek için tıkla... 1 kalan senn bu resmindekı saç rengi nedir biliyomuusn acaba çok güzelmiş
L linlinnnn Guru Kayıtlı Üye 27 Eylül 2010 99 0 316 İstanbul 16 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi 1kalan #4 kızlar saçlarım su an altın karamel cok ttlı bir renkkk tavsiye ediyorum herkeseeee gayet açık duruyorr :)
kızlar saçlarım su an altın karamel cok ttlı bir renkkk tavsiye ediyorum herkeseeee gayet açık duruyorr :)