• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

kızlar tarçın bakırın üzerine kum taşı kızılı 9-5 boyamayı düşünüyorum...dün baktım kızıl yada bakırla alakalı bir renk değil daha ziyade karamel...ben bu rengim biraz daha açılsın istiyorum bakırlık kaybolsun istemiyorum o yüzden karasız kaldım açıkçası

loreal 834 deneyebilirsin çok tatlı bir renk

Evet canım netten baktım ben de çok hoş bi renk, hatta dore bakır ile tarçın bakıra boyadıktan sonra zamanla akan ve çok sevdiğim saç rengimin aynısı diyebilirim. Benzer bi renk arıyordum şimdiki saçlarımla ama bulamıyordum,hemen alıp boyayabilirim artıkk... Çok teşekkürlerrrr kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

Saçımı tarçın bakıra boyamıştım ve şuan aktı. Şimdiki halini bile çok beğeniyorlar. Ama ben yine de bu akşam tekrar boyucam. İstediğim rengi elde edene kadar belirli aralıklarla boyamayı düşünüyorum.Umarım güzel olurzemuszemuskaydirigubbakcemile2

Saçımı tarçın bakıra boyamıştım ve şuan aktı. Şimdiki halini bile çok beğeniyorlar. Ama ben yine de bu akşam tekrar boyucam. İstediğim rengi elde edene kadar belirli aralıklarla boyamayı düşünüyorum.Umarım güzel olurzemuszemuskaydirigubbakcemile2

aynen benimde iki ay oldu boyamasamda olur şu an ama daha açık istediğim için boyicam

Kızlar saçımı tekrar boyadım fakat kutu daki renk ile alakasız açık kızılımsı bir renk tuttu. Ben anlamadım.:umursamaz: :çok üzgünüm:

zamanla açılır canım tarçın bakır çok akıo...
bende açık bir bakır istiyorum ama zeminim açık olmadığı içn koyu düşüo bu hafta yemekteyizde ki kızın bakır saçlarına bayıldım aynen öyle istiyorum ama zeminin sarı olması gerek

zamanla açılır canım tarçın bakır çok akıo...
bende açık bir bakır istiyorum ama zeminim açık olmadığı içn koyu düşüo bu hafta yemekteyizde ki kızın bakır saçlarına bayıldım aynen öyle istiyorum ama zeminin sarı olması gerek

Benim zemin açık kumral bal rengine yakındı işte ilk boyadığımda koyu oldu biraz ama akınca da hoş durdu. Şimdi daha ii tutacagını umuyodum. Öyle de tuttu ama kutudakiyle alakasız açık kızıl gibi bir renk oldu işte ona şaşırdım birazboshayallersmile umarım dediğin gibi olur akınca güzelleşir canımm:1rolleyes:

tarçın bakırla dore bakırı karıştırıp boyadım sacımı bır hafta once ama koyu oldu bıraz ki saç diblerim hiç tutmadı. tekrar sadece tarcın bakır boyasam rengi açılırmı sacımın?

bn karıştırdım tarçın bakır dore bakırı. kızıl oldu önce ama çılınca çok hoş bi renk oldu. tarçın bakır dore bakır karışınca çok güzel oluyo bana göre

kızlar kolleston 9-5 kum taşı kızılını aldım bugun yarın boyarım pek ümitli deilim ama nedense sonuçtan
resmini koyarım

kızlar işte tarçın bakırdan sonra kum taşı kızılına boyadım aralarında pek bir fark yok yanlız kızıllık kum taşında daha az ama resimde kızılımsı çıkmış
1332.jpg

Son düzenleme:
kıslar bişi sorcam tarçın bakırından vaz geçmek istersem sarıya dönüş zor olurmu

ben bıktım bakırdan ve sarıya döndüm saçımı yoğun çok açık küllü sarıyla boyadım ve çok güzel oldu aşırı bi sarı değil ama turunculuğunuda epeyce bi kapattı şu an çok memnunumopuyorumnanaktan

kapaktakinin bi ton koyusu oldu benim saçımın kendi rengi koyu kestaneydi üzerine bir kez boyadım daha rengi tam tutmadı ama 2. boyamamda istediğim rengi alırım

valla canım bilemiyorum nasıl olur ama arkadaşın biri yazmışl bak kızlın üzerine boyadım tuttu diye kendin bilirsin ama byaz tenliyseniz kızlar çok yakışıyo

tek beyaz tenlileremi gidiyor acaba???

Back
X