Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
loreal 834 deneyebilirsin çok tatlı bir renk
Saçımı tarçın bakıra boyamıştım ve şuan aktı. Şimdiki halini bile çok beğeniyorlar. Ama ben yine de bu akşam tekrar boyucam. İstediğim rengi elde edene kadar belirli aralıklarla boyamayı düşünüyorum.Umarım güzel olurzemuszemuskaydirigubbakcemile2
aynen benimde iki ay oldu boyamasamda olur şu an ama daha açık istediğim için boyicam
zamanla açılır canım tarçın bakır çok akıo...
bende açık bir bakır istiyorum ama zeminim açık olmadığı içn koyu düşüo bu hafta yemekteyizde ki kızın bakır saçlarına bayıldım aynen öyle istiyorum ama zeminin sarı olması gerek
tarçın bakırla dore bakırı karıştırıp boyadım sacımı bır hafta once ama koyu oldu bıraz ki saç diblerim hiç tutmadı. tekrar sadece tarcın bakır boyasam rengi açılırmı sacımın?
hadi bakalım inşallah güzel olur :) benim yaklaşık 1 ay oldu boyayalı..ikinciyi boyarım haftaya ben de..kızlar kolleston 9-5 kum taşı kızılını aldım bugun yarın boyarım pek ümitli deilim ama nedense sonuçtan
resmini koyarım
kıslar bişi sorcam tarçın bakırından vaz geçmek istersem sarıya dönüş zor olurmu
kıslar bişi sorcam tarçın bakırından vaz geçmek istersem sarıya dönüş zor olurmu
kapaktakinin bi ton koyusu oldu benim saçımın kendi rengi koyu kestaneydi üzerine bir kez boyadım daha rengi tam tutmadı ama 2. boyamamda istediğim rengi alırım
valla canım bilemiyorum nasıl olur ama arkadaşın biri yazmışl bak kızlın üzerine boyadım tuttu diye kendin bilirsin ama byaz tenliyseniz kızlar çok yakışıyo