• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

bence bronz kahve dene çikolata çok koyu bir kahve bronz bakırın koyusu kahvenin açığı güzel bir renk canım

bence çok igrenç bi renk bikaç gün önce platin sarısı saçlarımın üstüne boyadım bu eskiden koca karılar yapardıya aynen öle bir renk oldu bikaç gündür beyaz sabunla yıkıyorumda akıtmaya çalışıyorum aktı uçları küllü sarı çıktı altından şimdi sarıya nasıl döncemi bilmiyorum

bence çok igrenç bi renk bikaç gün önce platin sarısı saçlarımın üstüne boyadım bu eskiden koca karılar yapardıya aynen öle bir renk oldu bikaç gündür beyaz sabunla yıkıyorumda akıtmaya çalışıyorum aktı uçları küllü sarı çıktı altından şimdi sarıya nasıl döncemi bilmiyorum

geçmiş olsun canım platinin üzerine boyayınca ne renk olduğunu tahmin ediyorum ama kişiden kişiye değişir mesela ben çok seviyorum ve tenimede çok uyuyor sen beyaz sabunla akıtmaya devam et ve küllü bi renkle boya üzerine biraz kapanır hiç olmazsa

Kızlar ben saçımı yeni boyattım kuaförde degisik oldu avatarımdaki gibi
Bu renkten de tarçın bakıra dönmek istiyorum şimdi boyasam (ki benim saçımın arkaları daha koyu tuttu)acaba direk tarçın bakır olur mu kutudaki gibi..Yoksa kızıl mı olur;?Kızıl istemiyorum ben ayrıca:)

resim koyamadım profilime koydum avatarıma ama görebilirsiniz ordan saç rengimi yorumlarınızı bekliyorum:)

geçmiş olsun canım platinin üzerine boyayınca ne renk olduğunu tahmin ediyorum ama kişiden kişiye değişir mesela ben çok seviyorum ve tenimede çok uyuyor sen beyaz sabunla akıtmaya devam et ve küllü bi renkle boya üzerine biraz kapanır hiç olmazsa teşekkürler cnm saol aslında bikaç kere boyannca güsel bi renk olur ama ben sevmedim hep platındım çünkü şimdi sarılarım küllü sarı oldu dipler kızıl hafiften küllüye boyasam dahada yeşil olmazmıkı acaba karemelmi yapsam :(

tşkler.karemel olurmkı

bence o turunculuklar kapanana kadar karamel yada doreli renklerden uzak dur küllüyle kapamaya çalış yoksa turunculukların kapanmaz altlar sarı dipler hep turuncu olur bide saçların hep röfleliymiş benimde başıma geldi dipler turuncu oluyordu altlar hemen sarı oda devamlı saçın açıldığı için saçının renk tutması olmuyormuş ben o yıpranan yerleri kestirdimde öyle kurtuldum canım bi dahada röfleye tövbe etmiştim

bence o turunculuklar kapanana kadar karamel yada doreli renklerden uzak dur küllüyle kapamaya çalış yoksa turunculukların kapanmaz altlar sarı dipler hep turuncu olur bide saçların hep röfleliymiş benimde başıma geldi dipler turuncu oluyordu altlar hemen sarı oda devamlı saçın açıldığı için saçının renk tutması olmuyormuş ben o yıpranan yerleri kestirdimde öyle kurtuldum canım bi dahada röfleye tövbe etmiştim

teşekkürler ilgilendigin için aynen öyle altlar sarı oldu ama böle soluk küllü bi sarı oldular diplerde aynen turuncu şimdi ben açık küllüylemi boyuyim ozaman sarılarım gene yeşil durmazmıkı tenmde beyaz böleee soldum gitti :)

son dört aydır saçımı bir sürü renge boyadım: kestane, sıcak çikolata, şarap kızılı, çikolata kahve, bronz kahve, kestane, koyu kızıl, koyu kestane. abartma yok. tamamen gerçek. saçlarım iyi durumda. hiçbir yıpranma olmadı. şu anda saçım koyu kestane kızıl karışımı bir renk. sadede geleyim. tarçın bakır istiyorum. meslek lisesinde kuaförlük öğretmeni bir bayanla konuştumnsaçlarımda kızıl olduğu için eğer sarıya boyarsam saçımın bakır olacağını söyledi. palette blonde ile saçımı boyasam sizce nasıl bir renk çıkar. :) :)

doğal saçın uzadıysa dipten oraya en son sür az beklet.hemen açılıyor

Tatlım boyadım sonunda saçımı ama kutudaki renk ile alakasız koyu oldu yani acaba 2. boyayışımda rengi git gide açılır mı? Senin nasıl olmuştu ilk boyama da of yaa ben biraz daha açıgını istiyorum.benneyaptımki

Back
X