Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zemin rengin ne renkti canım
teşekkür ederim gülnihala.s.bence bronz kahve dene çikolata çok koyu bir kahve bronz bakırın koyusu kahvenin açığı güzel bir renk canım
canım peki benim istediğim gibi mi 2 tane foto koymuştum onlara benziyor mu bu renk canım ? içinde bakırlık var mı?ben boyadım kesinlikle çok turuncu filan olduğu yok güzel bi renk bence daha çok açık karamel gibi
bence çok igrenç bi renk bikaç gün önce platin sarısı saçlarımın üstüne boyadım bu eskiden koca karılar yapardıya aynen öle bir renk oldu bikaç gündür beyaz sabunla yıkıyorumda akıtmaya çalışıyorum aktı uçları küllü sarı çıktı altından şimdi sarıya nasıl döncemi bilmiyorum
geçmiş olsun canım platinin üzerine boyayınca ne renk olduğunu tahmin ediyorum ama kişiden kişiye değişir mesela ben çok seviyorum ve tenimede çok uyuyor sen beyaz sabunla akıtmaya devam et ve küllü bi renkle boya üzerine biraz kapanır hiç olmazsa
tşkler.karemel olurmkı
bence o turunculuklar kapanana kadar karamel yada doreli renklerden uzak dur küllüyle kapamaya çalış yoksa turunculukların kapanmaz altlar sarı dipler hep turuncu olur bide saçların hep röfleliymiş benimde başıma geldi dipler turuncu oluyordu altlar hemen sarı oda devamlı saçın açıldığı için saçının renk tutması olmuyormuş ben o yıpranan yerleri kestirdimde öyle kurtuldum canım bi dahada röfleye tövbe etmiştim
doğal saçın uzadıysa dipten oraya en son sür az beklet.hemen açılıyor