• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

thumb_100_4543.JPG
[/URL][/IMG]

tarçın bakırı açık yada fazla turuncu bulanlara koleston 7.43 lav ateşini tavsiye ederim...mineral renk koleksiyonu'ndan

Gülmisal tatlım saçların çok güzel ve tam istediğim gibi olmuş.Tek boyamamı bu yoksa zmnla mı bu renk tuttu böyle. Umarım benim de çok koyu olmaz böyle tutar.yerimseniben

Gülmisal tatlım saçların çok güzel ve tam istediğim gibi olmuş.Tek boyamamı bu yoksa zmnla mı bu renk tuttu böyle. Umarım benim de çok koyu olmaz böyle tutar.yerimseniben

saol canım bir seferde tuttu benim ama zamanla oturuyor tabi daha güzelleşiyor.3 haftada 1 boyuyordum ben yoksa berbat bir sarıya dönüyor solupzemuszemus

senin de saçların çok süper olmuş :) güle güle kullan , acaba 2. 3. boyamada da bu renk mi olur yoksa renk daha turuncu mu olur ?

benim hep böyle kaldı.açılmadı daha turuncu olmadı istemezdim zaten.ama dediğim gibi 2. hafta sonunda akıyor 3 haftada 1 boyamak lazım sarı oluyor hani siyah saçı açamazsın da böyle berbat bi sarı olur ya ondan:))

benim hep böyle kaldı.açılmadı daha turuncu olmadı istemezdim zaten.ama dediğim gibi 2. hafta sonunda akıyor 3 haftada 1 boyamak lazım sarı oluyor hani siyah saçı açamazsın da böyle berbat bi sarı olur ya ondan:))
çok çabuk akıyorsa ben kullanamam bu rengi ama çok güzel gerçekten :) işte bu rengin biraz açığı da naz elmasın saç rengi..içine aynı boyanın açık papatya rengini karıştırarak elde ediyorlar..ama bu renk ondan güzel bence..bir de acaba kumtaşı kızılını deneyen var mı ?? sarımsı oluyor dediler ama turuncu olur mu diye korkuyorum..
30635_buyuk.jpg

benim istediğim tonlar ise :
2627.jpg

2639.jpg

Resimdeki renkler güzel gerçekten ama 2 renk ile elde edimiş bu sanırım. Yani sarımsı balyajlar var arada o yüzden farklı ışıl ışıl durmuş.

çok çabuk akıyorsa ben kullanamam bu rengi ama çok güzel gerçekten :) işte bu rengin biraz açığı da naz elmasın saç rengi..içine aynı boyanın açık papatya rengini karıştırarak elde ediyorlar..ama bu renk ondan güzel bence..bir de acaba kumtaşı kızılını deneyen var mı ?? sarımsı oluyor dediler ama turuncu olur mu diye korkuyorum..
30635_buyuk.jpg

bende merak ediyorum ama öneren yada boyayan hiç duymadım görmedimbenneyaptımki

30635_buyuk.jpg

bende merak ediyorum ama öneren yada boyayan hiç duymadım görmedimbenneyaptımki

ben boyadım kesinlikle çok turuncu filan olduğu yok güzel bi renk bence daha çok açık karamel gibi

kızlar bende karamel üzerine röfle var.pek beğenmedim.ve sacım cok yıprandı.tarçın karamel rengi tutarmı röfle üstüne????

Back
X