Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmaz benimde zemin rengim seninkine yakındı koyu olmuyor.
Gülmisal tatlım saçların çok güzel ve tam istediğim gibi olmuş.Tek boyamamı bu yoksa zmnla mı bu renk tuttu böyle. Umarım benim de çok koyu olmaz böyle tutar.yerimseniben
senin de saçların çok süper olmuş :) güle güle kullan , acaba 2. 3. boyamada da bu renk mi olur yoksa renk daha turuncu mu olur ?[/URL][/IMG]![]()
senin de saçların çok süper olmuş :) güle güle kullan , acaba 2. 3. boyamada da bu renk mi olur yoksa renk daha turuncu mu olur ?
Tmm kesin bu haftasonu boyucam inş. güzel olur canımcım opuyorumnanaktan
doğal saçın uzadıysa dipten oraya en son sür az beklet.hemen açılıyor
çok çabuk akıyorsa ben kullanamam bu rengi ama çok güzel gerçekten :) işte bu rengin biraz açığı da naz elmasın saç rengi..içine aynı boyanın açık papatya rengini karıştırarak elde ediyorlar..ama bu renk ondan güzel bence..bir de acaba kumtaşı kızılını deneyen var mı ?? sarımsı oluyor dediler ama turuncu olur mu diye korkuyorum..benim hep böyle kaldı.açılmadı daha turuncu olmadı istemezdim zaten.ama dediğim gibi 2. hafta sonunda akıyor 3 haftada 1 boyamak lazım sarı oluyor hani siyah saçı açamazsın da böyle berbat bi sarı olur ya ondan:))
çok çabuk akıyorsa ben kullanamam bu rengi ama çok güzel gerçekten :) işte bu rengin biraz açığı da naz elmasın saç rengi..içine aynı boyanın açık papatya rengini karıştırarak elde ediyorlar..ama bu renk ondan güzel bence..bir de acaba kumtaşı kızılını deneyen var mı ?? sarımsı oluyor dediler ama turuncu olur mu diye korkuyorum..
![]()
bende merak ediyorum ama öneren yada boyayan hiç duymadım görmedimbenneyaptımki
çok çabuk akıyorsa ben kullanamam bu rengi ama çok güzel gerçekten :) işte bu rengin biraz açığı da naz elmasın saç rengi..içine aynı boyanın açık papatya rengini karıştırarak elde ediyorlar..ama bu renk ondan güzel bence..bir de acaba kumtaşı kızılını deneyen var mı ?? sarımsı oluyor dediler ama turuncu olur mu diye korkuyorum..
![]()
bende merak ediyorum ama öneren yada boyayan hiç duymadım görmedimbenneyaptımki
ben boyadım kesinlikle çok turuncu filan olduğu yok güzel bi renk bence daha çok açık karamel gibi
[QUOTE
ben boyadım kesinlikle çok turuncu filan olduğu yok güzel bi renk bence daha çok açık karamel gibi