• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette - 8-65 Kahve Köpüğü hakkında bilgi almak istiyorum?

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.795
373
ark.lar en son saçlarımı sıcak çikolataya boyadm fakat zeminim açık olduğu için o da şuan aktıkça hoş bi renk oldu tam istediğim gibi.. şimdi diyorum da bi dahaki sefere kahve köpüğüne boyasam çokmu açık olur? yoksa o da açıldıkça dahamı güzelleşir? zemin açık olduğundan nasıl bi etkisi olur bilgi verebilirmisinz?

saçını görebilseydim daha iyi bi yorum yapabilirdim.ama şöyle söyleyeyim eğer saçının rengi 7li tonlara kadar akmışsa yani kumral gibiyse güzel tutar kahve köpüğü.daha koyuysa boyalı yerlerinin rengini açmaz yeni uzayan saçların alır boyayı sadece iki renk olursun gibi geliyor bana.zeminin en koyu kumral olması lazım diye düşünüyorum.kumraldan daha açıksa şuanki akmış rengin sorunsuz bi şekilde tutar.

şuan kumral saçlarım.. foto da koyabilirim ;)

fotoğraf koyabilirsen benden başka arkadaşlar da yorum yapabilir belki.saçların kumralsa güzel oluyor.ama fazla doreli bi renk istemiyorsan bi kutu kahve köpüğü ile bi kutu kumral karıştırıp boyayabilirsin.öyle çok doğal bi renk oluyor.ben annemin saçını bu şekilde karıştırarak boyamıştım güzel olmuştu.

evet ben de bekliyorum aldım cesaret edemedim
gittim teracottaya boyadım ama o da aktı altta açık bi sarı vardı
nasıl olur acaba

aynen böyle şuan

Eklentiler

• $6765.jpg
    $6765.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 2.025
  • $566566.jpg
    $566566.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 1.275
ne düşünüyosunuz peki şuanki saç rengime göre onu boyasam nasıl bi sonuç alırım bi dahaki sefere?

aynen flaşta parladığı renk gibi olur ve daha da turunculaşır. ben bir buçuk ay önce boyamıştım, güzel bir boya ama renk turuncu parlak bir renk. kutudaki gibi sarımsı değil...

anladm yk ya turuncu fln istemem aman :) saoll..

bn gene çikolata kumral tonlarında devam ediyim en iyisi :) nasılsa açılıyo sonradan..

anladm tşkler yok bn turunculuk olsun istemiyorum aslnda daha çok karamelimsi gibi seviyorum.. aslnda şuanki saç rengim de fotodaki gbi ona yakın hoş bi renk ama tam olarak istediğm renkte bi boya bulabilirsem de çok iyi olucak :)

şimdi cesaret edemedm ben bide turuncu falan olur göze alamam yani vazgeçtm kahve köpüğünden.. :) onun yerine gene palette in açık tonlarından neleri önerirsiniz? fotodaki saçımın üstüne güzel gidicek bi ton?

Back