Saç Rengi ve Saç Boyama palette 8-0

arkadaşlar bendede röfle vardı yaklaşk 1yıldır boyamadım boya aktı ama uclarda var halan diplerımde ana rengım kestane rengi tamamen boyamak tek renkge boyamak ıstıyorum hangi renk yapsamda tek renk olur artı koyu renk istemiyorum
acık tenlıyım aslında aklımda kahve köpügü var ama onu altın sarısıyla karıştırıp evde kendim boyamak ıst. bunu bizat yapıp uygulayan varmı cvplarınızı bek

canım ne kadar karıştırılsa da boya,ana rengin olan yerde bi kızıllık meydana gelecektir.Önce saçında açma işlemi olması gerekecektir.bende senin gibi röfleliydim diplerim 10 cm kadar uzamıştı karamele boyamıştım.Diplerde kızıllık oldu ve 2 hafta önce uçlara pek dokunmadan açtılar.Şimdi bal köpüğü-açık kumral tonlarında.Bence sende kızıllık ve renk geçişleri istemiyorsan önce kuaföre gitmelisin.En azından rengi açıldıktan sonra istediğin rengi alıp kendinde boyayabilirsin.Ben şayet öyle yaptım.a.s

Açma işlemi boyama işleminden farklı olduğu için güvenilir bir el şart.Evde yaptıracaksan da bu işten anlayan birine yaptırsan iyi olur bence.İstenmeyen sonuçlarla karşılaşabiliyoruz malesef.

aslında bi şansımı denıyecem bakalım nasıl bırenk cıkacak hep kuoferlerde yaptık sacımıza bılmedıgımız maddeler kulanıp bu hale geldi haklısın turunculuk vere
bilir ama yıkadıkca hoş olur

kızlar ben evde vişne kızılına boyadım ama saçım omuz hizasından uzun , 2 paket boyayla boyamak gerekiyormuş bilmiyordum, saçım ala bula oldu , heryeri aynı renk olmadı 2-3 gün sonra tekrar aynı renge boyasam saçıma bir zararı olurmu sizce,üst üste boyamanın bir zararı olurmu,imyasal boya sonuçta,

mehlikasu aynı şey benimde başıma gelmişti ama hiç canını sıkma ben bir hafta beklemiştim saçımı aynı renge tekrardan boyamak için hemde çok açık küllü sarıydı renk yinede hiçbirşey olmadı sende üstüne tekrardan boya bence hem sen kızıla boyamışsın pek bir zararı olacağını sanmam bu vişne kızılı koleston naturelin vişne kızılı mıydı peki

kızlar sarı renk röfleli saçlarımı bu palette 8-0 açık kumral ile boyasam nasıl olur ya

ya ben orealle açılmış saçımın üstüne kolaston kumral karamel boyamışştım resimdekinin iki ton koyusu oldu kahve gibi bişey tabi yıkdıkça çok açıldı şimdi koyu sarı gibi
bende bugün palette 8.0 açık kumral ve 7.5 altın karameli karıştırıp süreceğim aldım boyaları ama korkuyorum ben böle hafif kızıl ışıltı olsun ama karamel bi ton olsun iistiyorum lütfen yardım

Açma işlemi boyama işleminden farklı olduğu için güvenilir bir el şart.Evde yaptıracaksan da bu işten anlayan birine yaptırsan iyi olur bence.İstenmeyen sonuçlarla karşılaşabiliyoruz malesef.

ya canım ben acemiyim yeni üye biraz önce yazdım ama bi cevap gelmedi ben palette 8.0ile 7.554 altın karemel e boyayacagım yarın saçımı saçım orealle açılmıç üüstüne de karamel kumral boyandı ama açıldı bayaa şimdi bu boyayı sürünce nasl bişey olur lütfen bi fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…