• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi renk yakısmıs?

Canım, çoğunlukta 3. resimdeki saçı sana daha çok yakıştığını yazmış.
Birinci sayfaya tekrar baktığımda ve şünü farkettim
3. resimde çok ışık varmış, ışıktan dolayı saçın daha parlak görünüyor ama o resimde saçın değil, senin yüz güzelliği ortaya çıkmış. Bence o nedenle sana o saç rengi daha çok yakıştığını söyleniyor.
Ben halen ısrar ediyorum ama. 6. resimdeki saç rengi sana çok yakışmış.
Gülle gülle kullan canım.

üstten 3.resim yani ortada tek olan kahverengi gibi ya saçların o sana daha yakışmış bence.yüzünün güzelliği daha çok çıkmış ortaya cnm

çk beğendim ama suratına acayip yakışmışş cnmm doktorun kimdi acabaaa rica etsemm:)

özel msjla yolluyorum cnm:71:

mesaj sayımın yetersizliginden özel msjla yollayamıyomusum :( dr umun adı emre ilhan.bazı asimetriler olsa da eskisine göre baya iyi oldu.yine de dogal güzel burnun yerini tutmuyo tabi..

Son düzenleme:
Canım, çoğunlukta 3. resimdeki saçı sana daha çok yakıştığını yazmış.
Birinci sayfaya tekrar baktığımda ve şünü farkettim
3. resimde çok ışık varmış, ışıktan dolayı saçın daha parlak görünüyor ama o resimde saçın değil, senin yüz güzelliği ortaya çıkmış. Bence o nedenle sana o saç rengi daha çok yakıştığını söyleniyor.
Ben halen ısrar ediyorum ama. 6. resimdeki saç rengi sana çok yakışmış.
Gülle gülle kullan canım.

evet ben de biraz öyle düşünüyorum o resimdeki makyajım ışık vs.daha net ortaya cıkmıs ve flas patladıgı icin sacım oldugundan parlak görünmüş.mutlaka ki onun etkisi var yorumlarda.cok tesekkür ederim yorum için.

koyu renkler daha çok yakışmış.:nazar::nazar::nazar::nazar:
.sarılar daha yaşlı göstermiş seni bence:20::20:

bu konuyu yeniden canlandırmak istedim, kızlar fikirlerinizi merak ediyorum:27:

Bence en son resim, beyaz t-shörtlü cok hos.. yakismis sana ve cok da dogal duruyor diger sarilara göre.

Vee ücüncü resim, saclarinin kivircik/dalga oldgu resim, kahverengi tonu cok yakismis. Daha genc göstermis seni, ve daha canli :)

bence koyu renk olmalı sarı renk sanki yaşınızı büyük göstermiş gibi koyu renkte yüzünüz daha duru görünüyor kahve,kestane,bakır arası bi renk çok yakışır:D yinede sizin kararınız...

3. resimde ki halin daha çok yakışmış bence çokta güzel çıkmışsın ayrıca :)

Back