• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi renk yakısmıs?

sarı saç biraz diğerlerine göre bikaç yaş fazla göstermiş gibi geldi ama her renk ayrı yakışmış.bence fazla oynama renginle çünkü her renk güzel olmuş saçını boşuna yıpratma doğala en yakın saçını kullan

bana kalırsa kendi rengin çok hoş olmuş. sarı da güzel havalı duruyor ama aynı zamanda daha olgun gösteriyor. koyu renk daha taze göstermiş seni. özellikle de hafif dalgalı olan model çok çok yakışmış şebnem feraha benzemiş :51:

kesinlikle sarı cnmm koyu saçda yakışmış ama sıradan göstermişş tabi sarının soluk gösterdiği aşikarr ama bi kalem bi rujla halledersin:) birde alakasız olcak ama burnun doğalmı cnm?

dogal deil cnm malesef..ameliyat olarak anca elde edebildim bu burnu:27: estetik yani.

bende son footoğrafındaki saçlarına bayıldım çok hoş duruyo onu nasıl elde ettiğini öğrenebilirmiyim acaba :26:

tesekkürler cnm,kuaförde röfle yaptırıyorum son resim en son halim.ve 1.5 ayda bir de dip rengimi kırdırıyorum.aslında belli bi renk değil fönlü oldugu icin begenmissindir.cok alacalı bir renk fön cektirince idare ediyo.fönsüz görsen begenmezsin:5:

3 cü resimdeki saç tonu çok yakışmış kesinlikle bütün renlerin gidebileceği bir yüz şekline ve tene sahipsin ama bence şu renklere boyayabilirsin

1 ve 2 saç rengi gibi içinde yansımalar olan düz olmayan rekler çok yakışır diye düşünüyorum

su gönderdigin renklerin ikisine de bayıldım aynısını elde edicegimden emin olsam bi dk durmam özellikle 1.cok tatlı bi renk..

herkese yorumlar icin tesekkür ederim.ama görüyorum ki burda da cogunlugun dediği belli bi renk yok.yarınız sarı yarınız koyu diyosunuz..çevremde de aynı böyle yorumlar alıyorum.kimisi kesinlikle sarı kal diyo kimisi de koyuyu begeniyo.artık gaza gelip bişey yapıcam ama napıcam bilmiyorum.sadece cok uzun saç istedigime eminim.renkte suan kafamda her renk var.

koyu renk tabiki de.. zaten soluk bir tenim var dyorsunuz sarı yaparak daha soluklaştırırsınız kendinizi daha çok makyaj yapmanız gerekir.. Çikolata kahve tonu çok hoş olur.. Sakın sarı yapmayın derim ben..

sarı güzel olmuşta tonu çok açık gibi..
bi kaç ton koyusu yada karamel tarzı daha yakışır gibi..

ben 3. renge bayıldımm çok yakışmış

üçüncü resimdeki renk çok güzel ve doğal bence. benimde ten rengim beyaz gözüm ela koyu saç olunca gözler falan daha bi güzel oluyor bence diye düşünüyorum. sanada koyuyu çok yakıştırdım canım. gerçi hepsi güzel ama üçüncü resim diyorum ben:)

hepsi yakısmıs ama 1 cok tatlı ve doğal duruyor. bakırlı bi kahve tonu cok yakısır diye düsünüyorumm.. bu arada burnun cok tatlı estetk falan varmı?

üçüncü resimdeki renk çok güzel ve doğal bence. benimde ten rengim beyaz gözüm ela koyu saç olunca gözler falan daha bi güzel oluyor bence diye düşünüyorum. sanada koyuyu çok yakıştırdım canım. gerçi hepsi güzel ama üçüncü resim diyorum ben:)

galiba cogunluk da koyu renk diyo sanki :) snavlarm bittikten sonra boyatıcam sanırım.tesekkür ederim yorumlarınız icin

hepsi yakısmıs ama 1 cok tatlı ve doğal duruyor. bakırlı bi kahve tonu cok yakısır diye düsünüyorumm.. bu arada burnun cok tatlı estetk falan varmı?

bakır ve kızıl denedim cikolata kahve de denedim.aslında gözümü falan en cok yeşile döndüren renk bakır olmustu ama cok cabuk akıyo diye sıkılıp koyuya dönmüştüm.burnum estetik cnm,teşekkür etttim:17:

3 ve 6, canım.
6. resimde saçın daha hoştur.
Ama sana her rengi yakıştığını düşünüyorum, çünkü güzel bir kızsın, canım.

sarı saç yakışmış ama yaşına yaş katmışayrıca çok soluk göstermiş özellikle de koyu sarı tişörtlü halin:19:...bence koyu renkler denemelisin ilk resim gayet ii :34:

3 ve 6, canım.
6. resimde saçın daha hoştur.
Ama sana her rengi yakıştığını düşünüyorum, çünkü güzel bir kızsın, canım.

cok tesekkür ederim cnm,suan sacm 6.resimdeki gibi acaba öyle mi kalsam diyorum:9:

bencede 1 ve 3 ....

tesekkürler:42:

3. resm ve sondan bı oncekı sarı olan saç yakısmıs
tesekkür ederim:27:

sarı saç yakışmış ama yaşına yaş katmışayrıca çok soluk göstermiş özellikle de koyu sarı tişörtlü halin:19:...bence koyu renkler denemelisin ilk resim gayet ii :34:

en koyu olanı begendin yani..hmmm..:44:

Sarı saç insanı nasılda büyük gösteriyo yaa:53: bence esmer halin daha güzel..sarı yapma soluk durmuş canım..:40:

Back