• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette 8-0

Ashkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
264
2
96
Diğer
kızlar sarı renk röfleli saçlarımı bu palette 8-0 açık kumral ile boyasam nasıl olur ya

canım 8 açık kalır kapatmaz ben 7,5 paletteyle boyadım kapattı ama yıne yıkandıkça açılıyor. ıstersen onunda bır koyusunu al.

boyadım karamel gigi bi renk oldu

canım tıpkısının aynısını yaptı kuaför,tek fark koleston un 8.0 açık kumralıyla boyadı ve pek etki etmedi.palette nin ki biraz daha koyu duruyor.sen 8.0 le boyayınca mı karamel oldu.gerçi bir kaç yıkamadan sonra rengi ancak oturur

canım tıpkısının aynısını yaptı kuaför,tek fark koleston un 8.0 açık kumralıyla boyadı ve pek etki etmedi.palette nin ki biraz daha koyu duruyor.sen 8.0 le boyayınca mı karamel oldu.gerçi bir kaç yıkamadan sonra rengi ancak oturur

evet palette 8-0 açık kumralla boyadım karamel rengi çıktı ama akacaktır eminim

canım röfle vardı yaklaşık 3 ay önce karamele boyadım,2 ay önce de karamel üzerine 8.0 açık kumral boyadım.tahmin ettiğin üzere karışık renkler ortaya çıktı.en son dün gittim komple açtırdım saçımı oreal le.işin güzel tarafı tek bi kopma dökülme olmadı.ancak koleston açık kumralın içine 9.0 filan kattı.bilirsin işte malum kuaför karışımları.o da pek etki etmedi.şimdi istediğim ton tam olarak palette 8.0.hatta birazdan gidip almayı planlıyorum.

canım benim ne kadar çok şey yaptırdın öyle bence fazla yıpratma şimdi belli olmaz bir süre sonra yıprandıgını fark edersin palette 8-0 ile boyadıktan saçlarımızın fotosunu ekeyip bakalım ok. benimki sanki arka tarafımdaki röflelinin üzerindeki boya akıyor gibi ama önü aynı

canım benim ne kadar çok şey yaptırdın öyle bence fazla yıpratma şimdi belli olmaz bir süre sonra yıprandıgını fark edersin palette 8-0 ile boyadıktan saçlarımızın fotosunu ekeyip bakalım ok. benimki sanki arka tarafımdaki röflelinin üzerindeki boya akıyor gibi ama önü aynı

hemen başladım bakımlara yerimseniben
bu akşam boyarım büyük ihtimalle çünkü çok çiğ durdu bu renk.boyadıktan sonra eklerim canım.ama tabi ki 2-3 boyama sonrasında ancak istediğimiz rengi yakalarız.ne kadar olsa da röfle kusacak boyayı.

bitti ve istediğim renk oldu sonunda sositososito 1 kaç yıkamadan sonra daha da güzel olur inş.hihoyyyt

resim007le4.jpg

Son düzenleme:
daha büyük bi resim yükledim,daha net görebilirsin canımyerimseniben bu arada senin saçlar ne alemde

Gayet sağlıklı ve hoş duruyor ama epey akmış canım seninki.Benim saçımda birkaç yıkamaya açılır.Gerçi komple açıldığı için röfleli yerler bariz belli olmuyor,sendeki gibi...yerimseniben

Back