Pakistan Paylasim Alani(Tanisma)

elenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2007
389
5
selam arkadaslar ben pakistanda yasiyorum sanirim kadinlar kulubunde benden baska pakistanda yasayan yok:KK43:(

siz bu mesaji birakali bayagi olmus ama, ben yine de merakimdan yaziyorum...
hangi sehirdesiniz ??? ben rawelpindi ve karacide bir kac kez bulundum... o kisa kalislar bile cok sIkIciydi... pakistandan hic hoslanmadim... ayrica suudi arabistanda yasiyorum ve burada bir cok pakistanli var acikcasi onlardanda hic hoslanmiyorum...size kolay gelsin

ben karacide yasiyorum ve yaklasik 6 aydir falan buradayim fakat burayi seviyorum insanlari falan cok icten ve candan yemeklerini falan yiyemiyorum ama yinede burada yasamaktan cok sikayetci degilim acikcasi

Umarim bir aksilik yasamazsiniz fakat onlarin candanliklari biraz beklentileri yuzunden olabilir,,, Amacim size orayi kotulemek degil sadece, her ulke insaninin belirgin ozellikleri vardir pakistanlilarla hem ayni ortamda calisip hem yasadigim icin onlarin neyi nasil dusunduklerini cok iyi biliyorum, ve genelleme yapacak kadar cok pakistanliyi tanidigimi ve is iliskisinde bulundugumu dusunuyorum... Pakistanlilar Turkleri severler ama size tavsiyem yine de fazla guvenmeyin... Bu diyalogu uzatmak istemiyorum... Umarim orada mutlu olursunuz

merhaba nasılsınız bende bu klube yeni üye oldum sen pakistan da yaşayan türk asıılı birimisiniz

2 arkadasım pakistanda calısıyo benimde kanıma girdiler sende gel deyıp duruyolar
ikna oldum aslında ama korkuyorum yinede zorlanırmıyım diye
fikirlerinize ihtiyacım var

X