Cilt Bakımı Ürünleri Pakface Yüz maskeleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

tarçıncım, ben de ismini okuduğumda çok gülmüştüm :roflol:
ama kullanınca çok memnun kaldım, vazgeçiceğimi de sanmıyorum =)

bu arada avatarın muhteşem...uğurlar olsun, hüzünlü bulutlar yoldaşı olsun...:a015:

Benim baktığım yerde yosun özlü yoktu ya da kalmamış olabilir.
Tamam canım yosun özlüsünü bulunca alırım.
Umarım yağlı cilde ve gözeneklere de iyi geliyordur.hihoyyyt

veee bugün gittim hemen aldım pakface den.lavanta ve ısırgan özlüsünden aldım.
aktarda pakface diye görünce bian sewndm aldm bi kaç tane sonra anladım elimdekilerin el ve ayak maskesi oldugunu :roflol:
heycandan yanlş almşm anlıycagnz.
inş olumlu sonuçlar alırım kullandgm da

Bende kullanıorum nisancım
gerçekten işe yarıyor a.s
ben 75kuruşa alıyorum yosun ve defnelisini denedim bir kere de lavanta denemiştim
hepside süper gerçekten ablam önermişti bana inanmamıştım bu kadar etkili değildir sanıyordum ama gerçekten işe yarıyor.Hatta bi tanesi yüzüme fazla geldiği için yarım kullanıyordum ben haftada yarım iki kere :roflol:

Denemeyenlere tavsiye ederim a.s.

hihoyyyt evet canım ben de yarın yarım kullanıyorum =)
ardından da soğuk gülsuyu ile tonik,sonra da bepanthen :)) oh mis =))

hihoyyyt evet canım ben de yarın yarım kullanıyorum =)
ardından da soğuk gülsuyu ile tonik,sonra da bepanthen :)) oh mis =))

bişe sorcam canm.pakface + gül suyu + bepanthen + bebak kullanmann bi zararı olur mu ard arda.sende bebak kullanıyodun yanlş hatrlamıyosam

bişe sorcam canm.pakface + gül suyu + bepanthen + bebak kullanmann bi zararı olur mu ard arda.sende bebak kullanıyodun yanlş hatrlamıyosam

canım ben bebakı haftada 1-2 kere kullanıyorum artık. bazen sivilcelenme yapıyor ama izlere de çok iyi geliyor, vazgeçemiyorum tamamen şutarafagitti

sen bepanthen yerine bebak kullan tatlım.
pakface + gülsuyu + bebak iyidir senin için =)) kaydirigubbakcemile5

tamam canm çok saol a.s.
sivilce yapmadı bende bebak.yaparsa bepanthen e geçiş yaparım ok

cilt tipine göre değişiyoru sanırım benim cildim böyle şeylere reaksiyon gösteriyor bende kaşıntı kızarıklık yaptı senağlama mini mini sivilceler cıktı ..aynı şeyi avonun yüz temizleme jelleride yapmıştı .ama eğer cidden iyi gelenler olduysa çok sevindim en azından doğal :1hug:

canım üzüldüm :çok üzgünüm:
olsun, başka ürünler iyi gelir umarım. öpüyorum seni tatlım Şeniz

dün pazarda gördüm yine kırışıklık için maskesi de var ama cesaret edemedim gözaltıma uygulayacaktım ama korktum

defnelisini ve ısırganlısını aldım ben de

dün pazarda gördüm yine kırışıklık için maskesi de var ama cesaret edemedim gözaltıma uygulayacaktım ama korktum

defnelisini ve ısırganlısını aldım ben de

canım yok ben de cesaret edemem göze maske yapılmaz yau :uhm:
güle güle kullan kuzum Şeniz

PAKFACE başlığını görünce yahu dedim ben bu kelimeyi yeni duymadım sora okuyunca yazılanları hemen oday koştum çünkü bi arkadaşım bana vermişti denemem için 2 tane yosun özlü aylar önce ama pakface ismi bana ucuzca gelmişti cesaret edip kullanamadıydım:roflol:
bu yazdıklarınızın üstüne hemen deniycem hatta şimdi :dance:
teşekkürleeerra.s.

dene canım sonucu da yaz =) hihoyyyt

dün akşam 1 paketin yarısını kullandım. bu akşamda diğer yarısını kullanıcam. ama en kısa zamanda bi kaç tane daha almalıyım işe yarıyıp yaramıycağını görmem için sanırım.a.s

bu maske sivilce izlerinnede ii geliyormu (birir bana yardım etsin( sivilceler gitti izleri kaldı nasıl gider etkili bi formil varmı cildim karma

bu maske sivilce izlerinnede ii geliyormu (birir bana yardım etsin( sivilceler gitti izleri kaldı nasıl gider etkili bi formil varmı cildim karma

canım izler için bapanthen yüz için olan krem veya bebak kullanmanı tavsiye ederim. ikisinin de forumda ayrı ayrı topiği var zaten =)

maske izleri gidermeye yardımcı olur mutlakai ölü deriyi attığı için ama muhteşem bir değişim de yaratacağını sanmam. krem gibi iyice cilde nüfuz eden ürünler izlere daha iyi gelir. sonuçta maske bir temizleme ürünü
benim de 2-3 tane sivilce izim var
bebak çok iyi geliyor izlere ama bazen de sivilce çıkarıyor anlayamıyorum... :çok üzgünüm:
bepanthen çok daha iyi sonuç veriyor bence denemelisin =) a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…