Ankara'da SGM'de 50ykr fiyatı. ben de görünce almıştım meraktan 3-4 tane. önce denemek istemedim, güvenemedim 50 kuruşluk şeyden ne hayır gelir, bi zararı dokunmasın diye. öylece durdular bi süre dolabımda.. daha sonra maskelerimin varlığını unuttuğumda internette bi yorum gördüm iyi olduğuna dair.. ondan sonra altı üstü kaç gram ki zaten, yani 2 damla kil için kaç para alcaklar, aktarda ne kadar zaten kilin fiyatı diye düşündüm ve sonunda denemeye karar verdim :lepi: hoşuma gitti. aldıklarımı bitirdim ama bi daha gidip almaya üşendim. aktardan kil alıp uğraşmaktansa daha pratik bence..
canım yağlı cilt için olanı var: yosun özlü.
karma cilti için de ısırgan özlüsü var.
ben karmayım ve yosun özlüsünden çok memnunum. ama cildim bazen çok hassaslaşıyor, o nedenle hassas cilt için olan defnelisini de kullanıyorum arada
Şeniz
Bende kullanıorum nisancım
gerçekten işe yarıyor a.s
ben 75kuruşa alıyorum yosun ve defnelisini denedim bir kere de lavanta denemiştim
hepside süper gerçekten ablam önermişti bana inanmamıştım bu kadar etkili değildir sanıyordum ama gerçekten işe yarıyor.Hatta bi tanesi yüzüme fazla geldiği için yarım kullanıyordum ben haftada yarım iki kere :roflol:
Denemeyenlere tavsiye ederim a.s.
hihoyyyt evet canım ben de yarın yarım kullanıyorum =)
ardından da soğuk gülsuyu ile tonik,sonra da bepanthen :)) oh mis =))
bişe sorcam canm.pakface + gül suyu + bepanthen + bebak kullanmann bi zararı olur mu ard arda.sende bebak kullanıyodun yanlş hatrlamıyosam
benim cildim çok kuru bana hangisini tavsiye edersiniz
canım ben bebakı haftada 1-2 kere kullanıyorum artık. bazen sivilcelenme yapıyor ama izlere de çok iyi geliyor, vazgeçemiyorum tamamen şutarafagitti
sen bepanthen yerine bebak kullan tatlım.
pakface + gülsuyu + bebak iyidir senin için =)) kaydirigubbakcemile5
canım her cilt tipine uygun papatya özlüsü var. onu kullanman doğru olur, ardından tonikledikten sonra mutlaka nemlendiricini sür ama =))a.s.
cilt tipine göre değişiyoru sanırım benim cildim böyle şeylere reaksiyon gösteriyor bende kaşıntı kızarıklık yaptı senağlama mini mini sivilceler cıktı ..aynı şeyi avonun yüz temizleme jelleride yapmıştı .ama eğer cidden iyi gelenler olduysa çok sevindim en azından doğal :1hug:
dün pazarda gördüm yine kırışıklık için maskesi de var ama cesaret edemedim gözaltıma uygulayacaktım ama korktum
defnelisini ve ısırganlısını aldım ben de
PAKFACE başlığını görünce yahu dedim ben bu kelimeyi yeni duymadım sora okuyunca yazılanları hemen oday koştum çünkü bi arkadaşım bana vermişti denemem için 2 tane yosun özlü aylar önce ama pakface ismi bana ucuzca gelmişti cesaret edip kullanamadıydım:roflol:
bu yazdıklarınızın üstüne hemen deniycem hatta şimdi :dance:
teşekkürleeerra.s.
bu maske sivilce izlerinnede ii geliyormu(birir bana yardım etsin ( sivilceler gitti izleri kaldı nasıl gider etkili bi formil varmı cildim karma