- Konu Sahibi KIRMIZIdonluKIZ
Sabah yemek programi izliyordum, bütün baharatlarin paketlenmis oldugunu görünce cok sasirdim dogrusu. Ya ne gerek varki bukadar peketlemisler![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
misal köpük kutu nun icine konulmus baharat bide naylon ile paketlenmis, baska bir baharat yine naylon bir kutuda arti naylonla paketlenmis.
lmaz::umursamaz:
su maili yolladim...
:gitme:
Merhaba Özgür bey,
öncelikle cok güze yemek yapiyorsunuz, programinizi begenerek izliyorum.
Dikkatimi ceken bir konuyu size söylemeden gecemicem.
Cöpün cevremize nekadar zararli oldugunu sizde biliyorsunuzdur.
Baharatlarin naylon kutulara koyup birde üstene naylon paketiyle paketlenmis oldugunu gördüm programinizda.
Bence bu kadar paketlenmelerine gerek yok. Alisveris yaparken buna dikkat edip market sahiblerine söyleseniz yada paketlenmemis baharat alsaniz, daha güzel olmazmi? Bu konuda daha duyarli ve örnek olmanizi ümid ederim. Bukadar cöp nasil yok ediliyor, yok edilirken cok enerji harcaniyor dogal kaynaklari
bilincli kullanmak gerekli. Bazi gidalar mecburen paketlenmesi gerekir ona lafim yok ama abartilmasinada gerek yok paket olayinin.
Temiz bir Türkiye ve Dünya icin bilincli tüketiciler olmamiz kacinilmaz.
Saygilarimla
Kizlar lütfen sizde dikkat edin bu konulara, cevremizi temiz tutalim dogal kaynaklarimizi fuzuli harcamayalim, ben cok üzülüyorum yazik güzel dogamizamafoldumben
![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
misal köpük kutu nun icine konulmus baharat bide naylon ile paketlenmis, baska bir baharat yine naylon bir kutuda arti naylonla paketlenmis.
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
su maili yolladim...
:gitme:
Merhaba Özgür bey,
öncelikle cok güze yemek yapiyorsunuz, programinizi begenerek izliyorum.
Dikkatimi ceken bir konuyu size söylemeden gecemicem.
Cöpün cevremize nekadar zararli oldugunu sizde biliyorsunuzdur.
Baharatlarin naylon kutulara koyup birde üstene naylon paketiyle paketlenmis oldugunu gördüm programinizda.
Bence bu kadar paketlenmelerine gerek yok. Alisveris yaparken buna dikkat edip market sahiblerine söyleseniz yada paketlenmemis baharat alsaniz, daha güzel olmazmi? Bu konuda daha duyarli ve örnek olmanizi ümid ederim. Bukadar cöp nasil yok ediliyor, yok edilirken cok enerji harcaniyor dogal kaynaklari
bilincli kullanmak gerekli. Bazi gidalar mecburen paketlenmesi gerekir ona lafim yok ama abartilmasinada gerek yok paket olayinin.
Temiz bir Türkiye ve Dünya icin bilincli tüketiciler olmamiz kacinilmaz.
Saygilarimla
Kizlar lütfen sizde dikkat edin bu konulara, cevremizi temiz tutalim dogal kaynaklarimizi fuzuli harcamayalim, ben cok üzülüyorum yazik güzel dogamizamafoldumben