• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Paketim Geldiiii :))))

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ersndrya86

Annesinin Aşkısııı:)
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
209
80
118
38
Arkadaşlar milupanın sitesine üye olmuştum paketimi gönderdiler 5.5. aylık bebeğim herhangi bi istektede bulunmamıştım ama gönderdiler içinde 2 tane 20 şer gr.lık muhallebi nivea nın ıslak mendili ve pişik kremi broşür kitapçık falan göndermişler içinde nekadar ne olduğu önemli değil ama ilgileri hoşuma gitti.

benimde paketim geldi .dediğin gibi içindekilerden çok benimde ilgileri hoşuma gitti.hero babydende geldi bana.onlarında ambalajları falan gayet güzel.bir arkadaşımız bebelağın numune fiyaskosu diye bir konu açmıştı.bende acaba diğerleride öylemidir diye umutlanmamıştım.ama beklediğimden daha iyiydi(ambalajları)

banada geldi.milupa güzel paket yapmış.molfixden numunelik istemiştim.göndere göndere 1 tane çocuk bezi göndermişler.kargoyu boşuna yormuşlar bi bez için :))

banada geldi bence çok hoş hediye almışım gibi hissettim insan mutlu oluyor ne biliyyiimm :)

ben de üyeyim milupaya ama bana henüz gelen giden birşey yok..... 5.5 aylık benimde bebeğim... belki gelir bugünlerde.... :))))

Back