Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pai, faktor13 ve fibrinojen heterezigot. 4ğ 4g ve 1298 homozigot. 0.6 lik igneye rağmen olmadi.Arkadaslar burda pihtilasma testi sonuclarimizi hangi gen de oldugunu yazip birbirimize tedavilerimizle ilgili fikir verebiliriz. Bnm pai 4/g 4/g homozigot. Mthfr c677t heterozigot ve a 1298c heterozigot
Cnm dozu az gelmis olabilir ya da bebek sagliksiz olabilir. Kac haftaya kadar devam ettiPai, faktor13 ve fibrinojen heterezigot. 4ğ 4g ve 1298 homozigot. 0.6 lik igneye rağmen olmadi.
Öncesinde hep kese gorunmeden düşüyordu. İğne kullanınca kalp atımıni görene kadar yani 6 haftaya kadar ondan sonra yine kalbi durdu yada gelişmedi. Doktorlara hep söyledim dozu iyi diyorlar. Bilmiyorum artık ne yapacağımı şaşırdım.Cnm dozu az gelmis olabilir ya da bebek sagliksiz olabilir. Kac haftaya kadar devam etti
Cnm oncesinde de kullan coraspin fln bi de folik asit de onemli mthfr deÖncesinde hep kese gorunmeden düşüyordu. İğne kullanınca kalp atımıni görene kadar yani 6 haftaya kadar ondan sonra yine kalbi durdu yada gelişmedi. Doktorlara hep söyledim dozu iyi diyorlar. Bilmiyorum artık ne yapacağımı şaşırdım.
Coraspirin ve folik asit sürekli kullandım. Hatta igneye gebelik öncesi basladim ama yine olmadı. Sende şuanda durum neCnm oncesinde de kullan coraspin fln bi de folik asit de onemli mthfr de
Anldm cnm. 0.8 ya da gunde iki kez mi olck acaba. Dr larda bu konuda cok farkli konusuo yaCoraspirin ve folik asit sürekli kullandım. Hatta igneye gebelik öncesi basladim ama yine olmadı. Sende şuanda durum ne
Cnm kendin hamile kaliyosun ki . Bi de kurtajdan sonra embriyoyu kromozom testine gonderdiniz mi hic sagliksiz olunca da sonlaniomus.Evet yaa. Biri yeterli diyor biri 0.4 luk de olur diyor. Anlamadım çok bunaldim. 6. Kaybım oldu. 6 ay dinlenip belki tup bebek denerim yoruldum artık. .
Bu sonuncu yu kromozom analizi için yolladım. Bakalım birsey çıkacağını sanmıyorum ama belli olmaz.. Hayırlısı artikCnm kendin hamile kaliyosun ki . Bi de kurtajdan sonra embriyoyu kromozom testine gonderdiniz mi hic sagliksiz olunca da sonlaniomus.
Ya zaten bise ciksa bile esinle senin kromozom testleri normalse bise olmaz yani .B
Bu sonuncu yu kromozom analizi için yolladım. Bakalım birsey çıkacağını sanmıyorum ama belli olmaz.. Hayırlısı artik
Evet onlar normal. Ama anlamıyorum niye olmuyor.. Hayırlısı artik sizde varmı çocuk yada gebelik.Ya zaten bise ciksa bile esinle senin kromozom testleri normalse bise olmaz yani .
Cnm iste dollenme esnasinda da olabiliyomus kromozom fazla yada eksik gibi durumlar. Iki kurtajim oldu cnm cocuk yok ins bekliyoruzEvet onlar normal. Ama anlamıyorum niye olmuyor.. Hayırlısı artik sizde varmı çocuk yada gebelik.
Ben 5_6 ay dinlenip aşılama ve tup deneyeceğim artık. Yoruldum pgt tup denerim belki.Cnm iste dollenme esnasinda da olabiliyomus kromozom fazla yada eksik gibi durumlar. Iki kurtajim oldu cnm cocuk yok ins bekliyoruz
Ben 5_6 ay dinlenip aşılama ve tup deneyeceğim artık. Yoruldum pgt tup denerim belki.
Hayirlisi olsun cnm yaHayirli olsun cnm ya .
Oylé tabi hayırlısı. .Hayirlisi olsun cnm ya