pahaliya mi aldim acaba??

musmutlurisus

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
109
4
16
34
Afyon
Merhaba kizlar. Ben zuccaciyecimizden noble life marka ceyiz seyi aldim taksitle. Yemek takimi, catal bicak seti, kahvalti ve tencere takimi 1.590 tl. Begendim hosuma gitti ama sonra dusundum acaba pahaliya mi aldim diye.. sizce de pahalimi? Hic kullanmadigimizbir marka ayrica kullanan var mi aranizda?

marka ıyımı kotumu bılmıyorum ama bence gayet normal almışsın.pahalı fln deıl.ben 3sene once karacanın yemek setı tencereler catal bıcak setını 1.5 almıştım. kahvaltı setıde yoktu ıcınde ve 3 yıl oncekı fıyat..

marka ıyımı kotumu bılmıyorum ama bence gayet normal almışsın.pahalı fln deıl.ben 3sene once karacanın yemek setı tencereler catal bıcak setını 1.5 almıştım. kahvaltı setıde yoktu ıcınde ve 3 yıl oncekı fıyat..

Sevindim o zaman. Begendim aslinda icime sindi ama arkadasim ben pesin fiyata daha ucuza alirim diyince kafam karisti.

Cok uygun almissin.ben gecen kis karaca porselen ve hisar celik tencere takimina toplam 3500 tl odedim.

basta cok koydu pahali diye ama simdi iyi ki de istedigimi almisim diyorum :)) odendi gitti.sevdigin begendigin seyi kullanmak bambaska.

Gule gule kullan tatlim

Kaça alırmış 1000 liraya falan mı?
Bişey almadan önce çeyiz topiğine bakmanı tavsiye ederim. Kesinlikle ne iyi, ne kötü hepsini öğrenme şansın oluyor.
Ayrıca bu markayı bende duydum, hatta alan kişilerin memnun olduklarını da.
Fiyatı bence iyi, ben sadece yemek takımıyla çatal bıçak takımını 1600 liraya almıştım. :34:

Bana da çok uygun geldi..ama markayı bilmiyorum. Ancak ben tencere konusunda çok hassasım.. bilindik markaları tercih ediyorum. Sonuçta yüksek sıcaklığa maruz kalıyorlar. Çelikle bileşen ne var içinde bilemeyiz. Ben güvenmiyorum şu anki teknolojiye..

Sevindim o zaman. Begendim aslinda icime sindi ama arkadasim ben pesin fiyata daha ucuza alirim diyince kafam karisti.

İllaki peşin fiyatı taksitli fiyatıyla bir olmaz fakat abartılacak kadarda hiç bir mağaza indirim yapmaz. Bence gayet uygun bir fiyata almışsın. O tarz insanlara hayatınca çok fazla yer verme derim. Genelde kıskançlıklarından fesatlıklarından yaparlar.

Mutlulukla kullanmak nasip olur inşallah :16:

kalitesini bilmiyorum ama bence de gayet ucuza almışsın canım.ben 1 yıl önce hisarın tencere takımları ve çatal bıçak setleriyle, güral porselenin yemek takımı ve kahvaltı takımını 2300 tl ye almıştım peşin olarak. güle güle kullan :)

Kalitesini bilmiyorum hiç duymadım kullanan yakınım olmadı ama oldukça uyguna almışsınız bence daha fazla indirimi arkadaşınız nerede bulmuş herşey var içinde daha ne olsun ben sadece yemek takımıma verdim o parayı hepsini ayrı ayrı hesaplamaya kalksam sizin karınızı düşünün tabiki marka seçimler farklı :51:

Cok uygun almissin.ben gecen kis karaca porselen ve hisar celik tencere takimina toplam 3500 tl odedim.

basta cok koydu pahali diye ama simdi iyi ki de istedigimi almisim diyorum :)) odendi gitti.sevdigin begendigin seyi kullanmak bambaska.

Gule gule kullan tatlim

Insallah bana da hayirlisiyla nasip olur kullanmak. Cok tesekkur ederim:)

Kaça alırmış 1000 liraya falan mı?
Bişey almadan önce çeyiz topiğine bakmanı tavsiye ederim. Kesinlikle ne iyi, ne kötü hepsini öğrenme şansın oluyor.
Ayrıca bu markayı bende duydum, hatta alan kişilerin memnun olduklarını da.
Fiyatı bence iyi, ben sadece yemek takımıyla çatal bıçak takımını 1600 liraya almıştım. :34:

1.300 e alirmis. Neyse umrymda degil artik ne dedigi. Umarim bende memnun kalirim. Tesekkur ederim ayrica:)

İllaki peşin fiyatı taksitli fiyatıyla bir olmaz fakat abartılacak kadarda hiç bir mağaza indirim yapmaz. Bence gayet uygun bir fiyata almışsın. O tarz insanlara hayatınca çok fazla yer verme derim. Genelde kıskançlıklarından fesatlıklarından yaparlar.

Mutlulukla kullanmak nasip olur inşallah :16:

Coook tesekkur ederim. Insallah:)

beğenerek aldıysan fiyattan dolayı pişman olma güzelim üstelik daha ucuza alabiliyorsa gidip alsın kendine dimi ama :82:

Son düzenleme:
Back