kızlar yaa bakıyorum herkes 100 200 bin lik parfümler lkullanıyor.. allah ım hepiniz çok mu zenginsinizdelikafaduldenaah ah param olsa parfüme verdiğim paraya hiç acımam da:asigim: çok pahalı olmayan ama harika dediğiniz kokuları paylaşırsanız sevinirim
Ben bunların açıklarını alabilirsin demek istedim.
Ama açık kullanmak istemiyorsan Zaranın parfümleri var, mağazalarında satılıyor,
Çok güzel kokuyor, ama sizin orası neresi orda varmıdır zara mağazası bilmiyorum.
Birde sakın netten parfüm alma hepsi çakma, orjinal olması imkansız...
Kızlaaar, hepsiburadanın kampanyasını paylaşan herkese çok teşekkür ederim
hem kendime hem eşime 30 TLye 30 mllik parfümlerden aldım
dün sipariş verdim bugün geldi
süper yaa bayıldım vallahi bayıldım
kendime Lolita Lempicka aldım hemen kullanmaya başladım kokusu süpermiş inşallah tenime yakışırda eşimde beğenir
Ona da Givenchy'in bi parfümünü aldım ben beğendim ama önemli olan onun beğenmesi di mi di mii :asigim:
selamlar ben de Strawberry den parfüm almak istiyorum ama güvenemiyorum. ödeme şekli nasıl oluyo acaba peşin mi yoksa taksit seçeneği oluyor mu?
kızlar yaa bakıyorum herkes 100 200 bin lik parfümler lkullanıyor.. allah ım hepiniz çok mu zenginsinizdelikafaduldenaah ah param olsa parfüme verdiğim paraya hiç acımam da:asigim: çok pahalı olmayan ama harika dediğiniz kokuları paylaşırsanız sevinirim
Sana katılıyorum. Parfüme 100 lerce lira vermek bana da saçma geliyor. Özellikle de bazı forumlarda hem öğrenci olduğundan hem de pek çok orjinal parfümü olduğundan bahsedenler var. Baba parasıyla böyle harcamalar yapmak bana daha da saçma geliyor.
Ben de de orjinal parfümler var hepsi hediye. Diğerlerini de d&p tarzı yerlerden aldım.
100-20 lira vermeye bende kıyamıyorum, ama orjinalden de vazgeçemiyorum. Orjinal tester satan yerler var uygun fiyata 20-25 ytl gibi fiyatlar mesela Fındıkzade cuma pazarında çingene çocuklar var her hafta yeni parfümler getiriyorlar. Gayet başarılı, ben 2 sene önce keşfettim ve vazgeçemiyorum.
DP asla tavsiye etem, acaipağır kokuları var ve asla orjinale benzemiyor kokular. İlk sıktığınızda evet ama 1 saat sonra hiç güzel kokmuyor
merhabalar ben fındıkzadede böyle bir cevher olduğunu bilmiyordum peki nasıl emin olabiliyosunuz ırginal olduklarından parfümlerim?
merhabalar ben fındıkzadede böyle bir cevher olduğunu bilmiyordum peki nasıl emin olabiliyosunuz ırginal olduklarından parfümlerim?
arkadaslar sevgilim bana:)200 ytl bi parfüm almıs güzel kokuyor:)işte.....neyse benim favori parfümüm yinede BİM den aldıgım hani alısveriş varya en ucuzcu:)orda parfümler var şişe orta boy üsütnde rbl yazıyor kokusuda kırmızı renk olan lovely:)yazıyor elyazısıyla 5ytl:)orjinal bi patfümün bire bir cakması ve süper kokuyor:)bi bakın derim:)
bilmem o kadarda pahali bulmuyorum armani lancome, lacoste kullaniyorum
bazen ucuzluga düsüyor öyle aliyorum
Ya ben de markafoniden aldım.Hypnose Lancome parfümünü.Ama hiç kalıcı değildi.Bir sürüyorum akşama kalmıyor.Sonra bir arkadaşım o sitelerde çakma parfüm oluyor filan demişti.Bilmiyorum ben hypnose çakmasını kullandım daha önce valla daha kalıcıydı.Orjinal diye aldığım daha hafif çıktı.Hem de kalıcı olsun diye EDT değil EDP aldım.markafoniden alıyorum hiç şikayetim olmadı yarı yarıya düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?