pahalı parfüm kullananlar:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrb... tekin acarda 30ml 30 ytl kampanyası var kaçırma bnce çok kaliteli parfümler indirimde... daha eski kokular ama içlerinde inanılmaz gzl ve kaliteli parfümler var givenchy gibi sevgililer günü kampanyasıymış ve 14 şubata kadar...

zaranın parfümleri gzl ancak fazla kalıcı değil sankii :S

givenchy'n mavi renkli kokusumu o gercekten çok freshh bi koku çok beğendim eğer dediğimse dün tekin acarda koktum 30 ml 30 ytl kampanyasında:teytey:

arkadaslar sevgilim bana:)200 ytl bi parfüm almıs güzel kokuyor:)işte.....neyse benim favori parfümüm yinede BİM den aldıgım hani alısveriş varya en ucuzcu:)orda parfümler var şişe orta boy üsütnde rbl yazıyor kokusuda kırmızı renk olan lovely:)yazıyor elyazısıyla 5ytl:)orjinal bi patfümün bire bir cakması ve süper kokuyor:)bi bakın derim:)

selamlar ben de Strawberry den parfüm almak istiyorum ama güvenemiyorum. ödeme şekli nasıl oluyo acaba peşin mi yoksa taksit seçeneği oluyor mu?

canım strawberry gerçekten güvenilir bir site. ben de sanal kartla alışveriş yapıyorum çok güvenli oluyor

Oscar Wilde'ın dediği gibi bana lükslerimi verin gereksinimlerim olmadan da yaşarım.:sm_cool: :sm_cool: Şaka bi yana benim de zaafım bu orjinal parfümler.En son amor amoru aldım ama napimmm çok güzel kokuyo.Daha uygun ve güzel bi parfüm istiyorsan avon'un rare gold'unu tavsiye ederim.Harika bi çiçek kokusu.

bir cok arkadasimiz pahali parfumlere nasil bu kadar cok para verildigini anlayamiyoruz seklinde yazilar yazmis arkadaslar ..
bu bir zevk meselesi tabi butcen de elverirse alirsin elvermezse ona gore parfum kulanirsin! ..babasinin parasiyla hem okuyup hem parfum alanlara da soylenmis ya babasinda para varsa o insan neden almasinki baba parasi yemiyecegim diyemi? .. cok sacma bence, benimde iki tane kizim var 20/17 yaslarinda parfumlerinin sayisini yemin ederim ben bilmem parasida tabi benim ve babasinin cebinden cikiyor diye almamalimiyiz ?. neden almayimki cocuguma bana sacma geldi biraz ..
birde hediye parfum olunca ona para verilmiyormu acaba? (alan kisi kagitlami aliyor!)

bugün nina rıccı nina aldım 50 ml.lik 65 lira indirim varmış.çok güzel kokuyor tam yaz kokusu tavsiye ederim kızlar..

chanel güzel tabi bendeki chanel şişeler bitti şu an haklısın pahalı ama deyiyor son damlasına kadar buram buram şahane mis gibi kokuyor o yüzden pahalı mahalı deyiyor paran olursa al derim :)

uygun fiyatlılardan ben şunları aldım
cecile yeşil renkli olanı -deodorant parfüm kutu şeklinde aldım metal kutulu 27
she mor rengini aldım yanlız kışın kullanılmıyor krem deodorant parfüm bu da metal kutulu 22
sultan parfümü var ismi sultan parfüm bir harika fiyatı 80 civarıydı aldığımda
bir de bulgaristandan hediye parfümler var onlar da çok güzel
mm aklımdakiler bunlar masam parfüm dolu ama geneli pahalı parfümler cünkü onlar daha güzel.

merhabalar ben fındıkzadede böyle bir cevher olduğunu bilmiyordum peki nasıl emin olabiliyosunuz ırginal olduklarından parfümlerim?

merhabalar ben fındıkzadede böyle bir cevher olduğunu bilmiyordum peki nasıl emin olabiliyosunuz ırginal olduklarından parfümlerim?

Valla ben fındıkzade de yıllarca oturdum,her hafta pazara giderdim,pazarı da karış karış bilirim ama arkadaşın dediği parfümlerin hepsi çakma,aldım ve bizzat orjinalden anlarım

Bim'de küçük şişeler var renkli renkli, mor olanına aşığım :)

burberry clessic...artık bu parfümle bütünleştim ten kokum oldu resmen bütün kıyafetlerim burberry kokuyor

yaaa bu bim de satılan rbl lovely marka parfümü nerden bulabilirim bilen var mı, eskiden onu alıyordum... şimdi lancome hypnose kullanıyorum, geçen haftasonu eskilerden kalan rbl yi sıktım, sevgilim bayıldı kokuma.... ama azıcık kaldı, bitmek üzere ve bim de yookkk :S acayip panik oldum, yardım edin yaa, nerde bu ucuz parfüümm

markafoniden alıyorum hiç şikayetim olmadı yarı yarıya düşüyor
Ya ben de markafoniden aldım.Hypnose Lancome parfümünü.Ama hiç kalıcı değildi.Bir sürüyorum akşama kalmıyor.Sonra bir arkadaşım o sitelerde çakma parfüm oluyor filan demişti.Bilmiyorum ben hypnose çakmasını kullandım daha önce valla daha kalıcıydı.Orjinal diye aldığım daha hafif çıktı.Hem de kalıcı olsun diye EDT değil EDP aldım.

Ben de yıllardan beri Clinique - Happy kullanıyorum. Sık seyahat ettiğim için hem Duty Free'lerden alıyorum, bazen 2li paketler oluyor onlar çok uyguna geliyor. Happy benim vazgeçilmezim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…