• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pahalı parfüm kullananlar:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesinlikle haklısın canım...
ben de veriyorum ama, epi topu 2 senede değiştirebiliyorum orjinali, maaşım filan iyi olmasına rağmen..resmen parayı sokağa atmak gibi geliyor bana...
D&p'den alıyorum değişik değişik...Hem orjinalim daha geç bitmiş oluyor, özel günlerde filan kullanıyorum hem de değişik kokular öğreniyorum...
Ben de rimele bir sürü para dökenleri anlamıyorum:) iki kirpik parçası için değer mi yani...
çok uygun fiyata gerçekten kaliteli bir sürü rimel var...

rimele bende vermem acikcasi, göz makyajinida pek sevmem zaten, varsa yoksa cilt ve dudak =)

Ben orjinal parfüm kullanıyorum escada nın signature ını aldm valla çok güsel bi koku ayrıca D&G nin leauve the one ı(yeni çıkan) ve escada nın incredible me si süper buarada bunlara bu kadar para veremeyiz diosanız ki haklısınz da ya free shop dan alacaksnz ya da çok kötü bişey biliyorum ama kaçak parfüm satan yerler var ben de böyle yerlerden aldm ankara'da istersenz özelden adres de vereblrm

Bende Escada-signature kullanıyorum hafif ve kalıcı bnce çok memnuum bugün işe gelirken sıkmayı unutmuşum ya ksiklik hissediyorum:)) eğer alabiyosanız free shoplardan almaya çalışıın yada aldırın baya bi fark ediyo fiyat açısından

peki escada- incredible me nasıl bi koku ben escadanın parfümlerni çok beeniyorum ya into the blue da güzeldi:1closedeyes:

yüzüme sürecegim, tenime sıkacagim hiç bir ürüne verdigim ve verecegim paraya acımam :delphin:

annem al bir tane sevdğin pahalı kokuyu taksıt yaptır kullan işte süreklı:)))koku btince taksitte biter hem:))))

yüzüme sürecegim, tenime sıkacagim hiç bir ürüne verdigim ve verecegim paraya acımam :delphin:

Acımazsın tabi kermitcan. Çoluk çocuk yok, koca yok, faturalar yok, mutfak masrafı, doğalgaz masrafın yok vs vs, . Senle 2-3 sene sonra tekrar bu konuda görüşelim cancaazım.:delphin: Bende acımıyordum bekarkene, şimdi kırk düşünüp bir alıyorum:ecrin_bebek:

Acımazsın tabi kermitcan. Çoluk çocuk yok, koca yok, faturalar yok, mutfak masrafı, doğalgaz masrafın yok vs vs, . Senle 2-3 sene sonra tekrar bu konuda görüşelim cancaazım.:delphin: Bende acımıyordum bekarkene, şimdi kırk düşünüp bir alıyorum:ecrin_bebek:

hiç umrumda değil kuzu kafa :delphin:
beni alacak adam herşeyi hesap edip öyle basacak nikahı sositososito
faturaymış, doğalgazmış, yemekmiş, bilmem neymiş diye süsümden püsümden ödün veremem ben :delphin:

zati bununlan alakalı ayarı veriyorum ilgili kişilere :smiley-cool:

escada nın incredible me si çok güzel çokk kalıcı arkadaşlar tavsiye edilir

givenchy nin ange o demon parfümü süper şimdi 2.çıktı ama ilk çıkanı tavsiye ederim bide sakın gittigidiyor dan falan almayın hiçbiri orginal diil ben 2kere o hatayı yaptım sakın siz yapmayın ama strawberry.net die bi site war çok kaliteli ve uygun olan parfümler makyaj malzemeleri çıkıyo hepside orginal orayı tavsiye ederim hihoyyyt

Ben orjinal parfüm kullanıyorum escada nın signature ını aldm valla çok güsel bi koku ayrıca D&G nin leauve the one ı(yeni çıkan) ve escada nın incredible me si süper buarada bunlara bu kadar para veremeyiz diosanız ki haklısınz da ya free shop dan alacaksnz ya da çok kötü bişey biliyorum ama kaçak parfüm satan yerler var ben de böyle yerlerden aldm ankara'da istersenz özelden adres de vereblrm
:jeyyar:he ver bakem

ben insanto yu kullanıyorum.Aynen bir şeker kokusu var.ben kesinlikle internetten almayın derim orijınal parfümü gözünle görüp oradan alcaksın kardeşim.tabi bazı arkdaşlar güvenli siteler var diyor ama ben güvenmiyorum açıkçası.Bir de chanelin parfümü acayip güzel eşlerinizi kendinze parfümle çekmek isterseniz bunu kullanın derim KESİNLİKLE....çok memnun kalacaksınız emin olun..

Pahalı olmasın dersen avonun parfümleri var hem kalıcı hemde gayet güzel kokuları katoloğunu takip etme fırsatın olursa her ay birkaç tanesi indirimde oluyor,pahalı parfüm olarakta dkny be delicious umarım doğru yazmışımdır hafif ve çok güzel,geçenlerde burberry tender touch aldım ama testerını ve 50 lira verdim gerçeği yani böyle parfümlerde bulursam alıyorum sanırım bu işleri yakından takip etmek gerekiyor

Kızlaaar, hepsiburadanın kampanyasını paylaşan herkese çok teşekkür ederim
hem kendime hem eşime 30 TLye 30 mllik parfümlerden aldım
dün sipariş verdim bugün geldi
süper yaa bayıldım vallahi bayıldım
kendime Lolita Lempicka aldım hemen kullanmaya başladım kokusu süpermiş inşallah tenime yakışırda eşimde beğenir
Ona da Givenchy'in bi parfümünü aldım ben beğendim ama önemli olan onun beğenmesi di mi di mii :asigim:

Son düzenleme:
ben de versace alıyorum orjinal
onun açık parfümcülerde imitasyonu yok
olsaydı imitasyon alırdım 190tl çünkü orjinali

Back