• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pahalı parfüm kullananlar:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vermeyin zaten o kadar para parfüme.fazladan 100 milyonumolsa benzin alırdım heralde :)
rosesnse de bak ordakiler de fena değil

canım ben cacharel - amor amor kullanıyorum. hafifliği ve yaşıma uygunluğu hoşuma gidiyor. herşeyden kısarım ama parfüme kıyarım güzel kokmak ve kokunun kalıcı olması önemli bence. :asigim: açık parfüm alacağına uygun ama orjinal olanlardan al mesela adidas pembe renkli var 30 lira civarındaydı onu da çok severdim kaydirigubbakcemile5

ben cristian dior jadore kullaniyorum pahali biraz ama vazgecemiyorum geceleri icin wish almistim halada bitmedi onu kullaniyorum

ben kıyamıyorum öle 100..200 vs tl lik parfüme para vermeye şakkıdı
en fazla 30 tl lik parfüm almışımdır:delphin:
resmen verilen para havaya gidiyo puffffdelikafadulden:roflol:

acik parfüm pek kullanmadim ben burda yok cünki, ama Tr gidince almayi düsünüyordum ama bilemiyorum tereddüt ediyorum aicikcasi
bu aralar lancome hypnose kullaniyorum ve sirf bir fis yetiyor bütün gün daha kokusu üzerimde oluyor ve kendi burnma bile geliyor kokusu her mesela naomi campell veya amor amor da öyle bir fisla bütün gün koku olmuyor benim izlenim

Pahalı parfümleri ben Strawberry den indirim günleri aldığım için, baya bi ucuz alıyorum:)
tavsiye ederim:)

canım ben hiç kıyamam parfüm konusunda parama.ama sevgilimin takıntısı var orjinal olmayan parfümler cilde zarar verir diyor parfümümü o alıyor sağolsun:))
ama açıkta alınan parfümleri cildine değil sadece giysilerine sıkarak kullanabilirsin.emin ol orjinalinden tek farkı kalıcılığı.yoksa kokular aynı.
orjinal parfümler içinde özel günlerde baya indirim oluyor onları takip et..

bu arada kenzo amour kullanıyorum açık olarak satılıyormu bilmiyorum ama iyi romantik bir kış kokusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pahalı parfümleri ben Strawberry den indirim günleri aldığım için, baya bi ucuz alıyorum:)
tavsiye ederim:)

selamlar ben de Strawberry den parfüm almak istiyorum ama güvenemiyorum. ödeme şekli nasıl oluyo acaba peşin mi yoksa taksit seçeneği oluyor mu?

coco madmasell çok severim bide jivenjy pek yazamıyorum ama onları kullandım çok hoşuma gitmişti ama fiyatlar uygun öyle pahalı değil

parfüme fazla para vermek istemezseniz eğer
avonun bi parfümü var perceıve onun kokusu çok kalıcı ve çok güzel onuda öneririm

strawberry`e güvenebilirsiniz.. birde Lookfantastic` den de bulabilirsiniz, ben cok alisveris yaparim bu sitelerden, parfümlerimi esim alir ben almadim hic netsayfalarindan ama diger yaptigim alisverislerde hic sorun olmadi hatta geciken paketlerim olunca ikincisinide yolluyolar hediye olarak, müsteri hizmetleri gayet güzel =)

Dkny-women hafif güzel bi yaz kokusu cok seviyorum
birde Lolita Lempica kullaniyorum
Gucci rush 2`de güzel hafif kokmak icin

selamlar ben de Strawberry den parfüm almak istiyorum ama güvenemiyorum. ödeme şekli nasıl oluyo acaba peşin mi yoksa taksit seçeneği oluyor mu?

selam canım, ben kredi kartıyla ya da sanal kartla yapılabiliyor alışveriş,
yurtdışından geldiği için malesef kapıda ödeme olmuyor
internette strawberry den alışveriş yapmış olanların bir sürü yorumu var
taksit seçeneğini ben tercih etmediğim için dikkat etmedim hiç
:)

lancome hıpnoss duydum çok met ediyolar ya çok merak ediyorum buarada kızlar bi parfüm var alışveriş merkezinde gördüm match diye pahalı bişi değil çok hoşuma gitti biliomusunuz kalıcımı nasıl..

lancome hıpnoss duydum çok met ediyolar ya çok merak ediyorum buarada kızlar bi parfüm var alışveriş merkezinde gördüm match diye pahalı bişi değil çok hoşuma gitti biliomusunuz kalıcımı nasıl..

evet canim hemde cok kalici, ben kullaniyorum ve cok ama cok memnunum sirf bir fis yetiyor ve bütün gün koku üzerinde kendi burnuna bile sürekli geliyor, hatta kiyafetinden ertesi günü bile daha kaliyor

ya kızlar böle değişik kelimeler valla bilmiyorum sora<cam hiç çekinmem strawberry bi sitemi ne hiç anlamadım

evet canim hemde cok kalici, ben kullaniyorum ve cok ama cok memnunum sirf bir fis yetiyor ve bütün gün koku üzerinde kendi burnuna bile sürekli geliyor, hatta kiyafetinden ertesi günü bile daha kaliyor
sağol canım peki hafif mi ağırmı ne kokusu birde

parfüme fazla para vermek istemezseniz eğer
avonun bi parfümü var perceıve onun kokusu çok kalıcı ve çok güzel onuda öneririm
canım onu biliyorum çok güsel ama israil malı olduğu için avon boykot ediyorum o yüzden avon alışverişimi kestim:jeyyar:

Back