- Konu Sahibi EU1
-
Pahalı parfümleri ben Strawberry den indirim günleri aldığım için, baya bi ucuz alıyorum:)
tavsiye ederim:)
selamlar ben de Strawberry den parfüm almak istiyorum ama güvenemiyorum. ödeme şekli nasıl oluyo acaba peşin mi yoksa taksit seçeneği oluyor mu?
lancome hıpnoss duydum çok met ediyolar ya çok merak ediyorum buarada kızlar bi parfüm var alışveriş merkezinde gördüm match diye pahalı bişi değil çok hoşuma gitti biliomusunuz kalıcımı nasıl..
sağol canım peki hafif mi ağırmı ne kokusu birdeevet canim hemde cok kalici, ben kullaniyorum ve cok ama cok memnunum sirf bir fis yetiyor ve bütün gün koku üzerinde kendi burnuna bile sürekli geliyor, hatta kiyafetinden ertesi günü bile daha kaliyor
sağol canım peki hafif mi ağırmı ne kokusu birde
tatlı derken şeker gibi oluyo öle mia.s.hafif canim tatlimsi güzel birk okusu var adi üstünde hypnose, büyülüyor insani
canım onu biliyorum çok güsel ama israil malı olduğu için avon boykot ediyorum o yüzden avon alışverişimi kestim:jeyyar:parfüme fazla para vermek istemezseniz eğer
avonun bi parfümü var perceıve onun kokusu çok kalıcı ve çok güzel onuda öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?